|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειδα αυτο και θα ηθελα την γνωμη σας
![]() λεει οτι εχει επικαλυψη απο αληθινη πετρα ![]() αν το εχει δοκιμασει κανεις και εαν ειναι ικανοποιημενος σε σχεση με το Rock της Juwel πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερο κυριως γιατι δεν θα εχει επαναλαμβανομενο μοτιβο οπως το rock οταν βαζεις το ενα κομματι διπλα στο αλλο μηπως το φερνει κανεις Ελλαδα; (για να προσπαθησουμε να στηριξουμε την τοπικη αγορα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την έχω στο ενυδρείο μου...όταν πιάσει και άλγη....άψογη...και σε καλη τιμή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο ειναι οντως με επικαλυψη αληθινης πετρας;
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια 81€ πολλα δεν ειναι για ετοιμη πλατη?
|
|||
|
|||
![]()
ναι ειναι πολλα αλλα και εμεις ειμαστε αρκετα... κοροιδα για να τα δινουμε
![]() αν σκεφτεις ομως ποσο εχει το Juwel Rock που στο τελος θα σου φαινεται και σαν πλακακι με το πανομοιοτυπο σχεδιο του, νομιζω οτι ειναι καλα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η πλατη ειναι οντως πολυ ομορφη... οσο για τα χρηματα ειναι στην ευχερια του καθενος αν μπορει να τα δωσει... αυτο που εγω πιστευω ειναι πως ειναι κριμα να σπαταλαμε τοσα λιτρα που μας πιανει μια εσωτερικη πλατη απο τα ψαρακια μας... το μαυρο χαρτονι η μια αλλη πλατη ψωτογραφιας πιστευω οτι ειναι μια χαρα...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά το juwel rock. Ίσα ίσα φτηνότερο βγαίνει όταν υπάρχουν προσφορές.
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%20Rock%20600/ Εγώ μάλιστα το πήρα από Ελλάδα με συνολικά μόλις 15 ευρώ διαφορά παραπάνω (τα δύο τεμάχια) δηλαδή όσο τα μεταφορικά. Πάντως και αυτό το background φαίνεται ωραίο. Όσο για το πανομοιότυπο σχέδιο φίλε μου ork πολύ έυκολα δεν φαίνεται αυτό ή και αντιμετωπίζεται. Μάλιστα στο malawi όλο και κάποιες πέτρες θα ακουμπάνε προς τα πίσω κρύβοντας αυτό που θέλεις. (αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |
αμμος για malawi(Χαλκιδική) | Γιώργος06 | Malawi | 11 | 13-04-07 13:17 |
Ιδεα για μαυρη πλατη του ενυδρειου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 16-03-06 10:42 |
Βιβλία για Malawi | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 8 | 27-12-05 12:55 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |