|
|
||||
|
||||
![]()
ΣΤΟ 125lt (διαστασεων επιφανειας 80εκ χ 43εκ) που εχω, στην πισω μερια ταιριαζουν χωρις ιδιαιτερες μετατροπες δυο ανεμιστηρακια απο υπολογιστη διαστασεων 6εκ χ 6εκ σαν και αυτο:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805788 η ερωτηση ειναι αν θα κανουν δουλεια μονο δυο απο αυτα και μα ποιο τροπο? το ενα να φυσαει μεσα και το αλλο εξω 'η και τα δυο να φυσανε μεσα 'η εξω? |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΝα να φυσαει ενα να βγαζει για να κανει ρευμα αερα.Τωρα το αν θα επαρκουν 2 εξαρταται απο τι λαμπες εχεις Τ5 η Τ8,απο το που βρσκεται το μπαλαστ και φυσικα απο τη θερμοκρασια δωματιου
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρρων εχει 2 χ18βατ αλλα θα μπουν αλλες δυο ιδιες.Tα ballast ειναι μεσα στο καπακι κρυμενα(το ενυδρειο ειναι το cayman της ferplast) θερμοκρασια δωματιου δεν ξερω ακομα μιας και προετοιμαζομαι για το καλοκαιρι(μιας που θα γινει η πατεντα με τις λαμπες να γινει και αυτο).τωρα για τ5 'η τ8 θα σε γελασω . πως τις ξεχωριζεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι Τ8 είναι οπτικά (σβηστές) οι κοινές λάμπες φθορίου που βλέπεις γύρω σου γενικά σε φωτιστικά π.χ. εταιρειών!
Οι Τ5 είναι ποιο λεπτές (και ποιο κοντές σε περισσότερα watt).
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε εχει τ8.
Μπορω να βαλω τ5 με τις ιδιες υποδοχες? Σε ποσα βατ βγαινουν στα 55cm?απο τα ανεμιστηρακια ξεκινησα στις λαμπες πηγα. Εαν τελικα εχει 4χ18 τ8 τα ανεμιστηρακια θα κανουν τιποτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι Τ5 θέλουν διαφορετικά ακροφύσια και διαφορετικα ballast.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταλληλα ανεμιστηρακια | ggeos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-05-06 09:21 |