|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση απλά μη με κράξετε ( Γαύρε για σένα το λέω έτσι)
Αν πάρουμε τύρφη και την βάλουμε να βράσει με λίγο νερό ,λογικά θα μήνει κάτι σαν black water ![]() Ευχαριστώ πολύ Χρήστος |
|
||||
|
||||
![]()
για πιο λογο να κανουμε κατι τετοιο.....??
λογικα θα βγαλει ολα τα στοιχεια που εχει και θα την χαλασουμε....
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ο χρηστος εννοει οτι θελει να χρησιμοποιησει το αποσταγμα που θα παρει απο το βρασιμο αντι για ετοιμο blackwater.ειναι σιγουρο οτι με το βρασιμο θα χασουμε τα θρεπτικα στοιχεια της τυρφης?εχω την εντυπωση οτι δεν θα τα χασουμε απλως θα διαλυθουν στο νερο,οπως συμβαινει και με τα τροφιμα.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειχα και εγω στο μυαλο μου ....οτι το νερο θα παρει ολες τις ιδιοτητες...
κατι οπως το τσαι..... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το βράσιμο δεν ξέρω αν θα επιταχύνει την κατάσταση ή αν απλά θα διαλύσει την τύρφη μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να πρέπει μετά να το "σουρώσει".
ΙΜΟ τα φύλλα που αναφέρω παραπάνω είναι προτιμότερα.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω την εντύπωση οτι δεν χάνει τα στοιχεία της απλά ανεβάζοντας την θερμοκρασία στο νερο ενεργοποιείται σε γρήγορους ρυθμούς.
Διαβάζοντας στο ιντερνετ διάφορα σιτε είδα οτι στην Γερμανία μέσα σε πισίνες και σε θερμοκρασια 28 βαθμους κανουν μπανιο για 30 λεπτα (δηλαδή κατι σαν τα δικα μας ιαματικά μπάνια) τι άλλο θα δούνε τα ματιά μας? Πανος |
|
||||
|
||||
![]()
Αντί να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί δεν παιρνεις almond leaves?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τύρφη | puravlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-07-07 01:01 |
Τύρφη | anasios | Δίσκοι | 7 | 20-09-05 07:56 |
Άνθρακας - Τύρφη | Cristos | Δίσκοι | 11 | 13-12-04 11:25 |
Τύρφη στο φίλτρο | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-08-04 11:44 |
Τύρφη στο φίλτρο? | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-05-04 16:17 |