|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια! σημερα πηρα κοριτσια στα ατιθασα αγορια μου αλλα μια εχει σαν καμπουρα! λετε να παθει κατι? παντως ειναι φυσιολογικη και εχει και περαση!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ακουσει οτι αυτο μπορει να υποδηλωνει εσωτερικα παρασιτα. (Η δυσμορφια στη σπονδυλική στήλη) Βασικα αφου ειδες οτι εχει καποιο προβλημα το ψαρι δεν θα επρεπε να το παρεις περισσοτερο για να αποφυγεις την πιθανοτητα να βαλεις καποιο παθογονο παράγοντα στο ενυδρειο σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η δυσμορφια στην σπονδυλικη στηλη συνηθως ειναι κληρονομική και αποτελεσμα των συχνων αναπαραγωγων με κοντινους συγγενεις.
Τετοια ψαρια θα πρεπει να αποφευγονται για αναπαραγωγες ωστε να μην μεγενθυνουμε το προβλημα κιαλλο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα παρασιτα δλδ τα αποκλειεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα συνηθως. Ειναι πιο σπανιο να ειναι παρασιτο. Σιγουρος μπορει να ειναι κανεις μονο αφου κανει νεκτροτομη σε ψαρι.
Εχω ομως αρκετα παραδειγματα απο γεννες μου οπου δυσμορφικα ψαρια εζησαν αρκετά, και στη νεκτροτομη δεν βρηκα τιποτε περιεργο. (οσο μπορω να αναγνωρισω δλδ....) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Guppina προ του τέλους... | Filippos | Ζωοτόκα | 6 | 05-06-04 14:32 |
καμπουρα σε gyppy... | X_nikolas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-05-04 02:41 |