|
|
||||
|
||||
![]()
Με την βοήθεια του Βασίλη (vasilakis - τον οποίο ευχαριστώ πολύ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατι δεν βαζεις?? Καλο κανεις κακο δεν κανεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
ακριβώς αυτή την απάντηση περίμενα να ακούσω
![]() ------------------------- τι ύψος έχει το δικό σου και τι πάχος τζαμιού? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 08-11-07 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
5άρι τζάμι ειναι και μενα . 40 ποντους υψος !!!! 80 Χ 30 Χ 40
φοτο απο παλιο setup... τα ψευτικα φυτα αντικαταστάθηκαν με αληθινά ![]() διαδικασία στησίματος 300 λίτρα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19994 είναι στα τελειώματα..... |
|
||||
|
||||
![]()
το 30 ύψος με το 40 έχει μεγάλη διαφορά! Όλη την πίεση το ύψος την κάνει. Το δικό σου δεν έχει καθόλου κόντρες?
επειδή δεν βρίκσω το λινκ, το προγραμματάκι που χρησιμοποίησα είναι αυτό: |
|
||||
|
||||
![]()
το καταλαβαίνω ότι έχει μεγάλη διαφορα !! Oχι στο δικό μου δεν έχει ούτε μια κόντρα....αν εξαίρεσης ένα μικρό σκαφάκι στην πίσω μεριά όπου εκει ειναι η λάμπα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κόντρες κάτω αλλα και πάνω....
περίπου το ίδιο ενυδρείο έχω και εγώ κάπου 8-9 χρονια και έχει κάνει κοιλια το μπροστινό τζαμι... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Λιμνήσια πανίδα και χλωρίδα.. τι να βάλω; | japetus | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 3 | 19-02-05 11:50 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |
Τι ballast να βάλω? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-09-04 20:58 |