|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχει βγαλει κανεις το φιλτρο απο τα juwel?προφανως με κοπιδακι και προσοχη θα βγαινει απλα ρωταω μπας και υπαρχει κανενα μυστικο-κολπακι απο την αμπειρια σας η κατι που πρεπει να προσεξω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υποτίθεται ότι βγαίνει με πετονιά σιγά σιγά αλλά το δοκίμασα και δεν...Ενα μακρύ μυτερό μαχαίρι με πολύ προσοχή για να μην γεμίσουν χαρακιες τα τζάμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως το πιο εύκολο είναι με μια λεπτή μεταλλική χορδή.
Την περνάς γύρω από τη κόλληση και την τραβάς (π.χ. με 2 πένσες) Έτσι έβγαλα άλλο φίλτρο - όχι juwel. Στο Rio180 η κόλληση ήταν τόσο λεπτή που δεν γινόταν δουλειά και έτσι χρησιμοποίησα ένα παλιό νυστέρι με λαβή. Αν δοκιμάσεις με νυστέρι, κοπίδι ή ξυραφάκι, ΠΡΟΣΕΞΕ πολύυυυ γιατί αν σου ξεφύγει μπορεί να κόψεις τη σιλικόνη του τζαμιού - εγώ παραλίγο να την κάνω τη ζημιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Το να του φύγει απότομα το χέρι με την πένσα και να σπάσει κανένα τζάμι το βλέπω πιο πιθανό πάντος απο το να χαράξει το τζάμι με ξυράφι (φυσικά και θέλει και αυτό την ανάλογη προσοχή του )
|
||||
|
||||
![]()
ok παιδια θα το δω αυριο απο κοντα που θα μου ερθει το ενυδρειο βεβαια στα juwel αν δεν κανω λαθος το κουτι τους ειναι σχετικα μικρο δεν πιανει ολη την μια πλευρα ετσι? οποτε μπορει και να το αφησω...
|
|||
|
|||
![]()
στο δικο μου ενυδρειο οταν χρειαστηκα να αφαιρεσω τους πλαστικους μηχανισμους που κραταγανε το καπακι (σαν μεντεσεδες) το εκανα με λαμα κοπιδιου (αυτη που εχει τις χαρακιες επανω για να εχεις παντα μυτερη λαμα)
πηρα μια καινουργια λαμα και περασα πολυ αγαρμπα απλα να φυγει το πλαστικο εξαρτημα απο την μεση μετα ειχε μεινει ενα πολυ λεπτο στρωμα σιλικονης το οποιο εφυγε πολυ ευκολα με αρκετα περασματα με την λαμα (την κραταγα απο τις δυο ακρες και την ειχα λιγο κυρτα, για να μην χαρακωσουν το γυαλι οι δυο ακρες, δηλαδη ουσιαστικα ακουμπουσε το γυαλι ενα τμημα στο κεντρο της λαμας) δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα αλλα βγηκε ΕΝΤΕΛΩΣ και πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εκει ειχε καποτε σιλικονη το δυσκολο ειναι να ξεφορτωθεις το ογκωδες πλαστικο |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως δεν το αφαιρεσα και δεν το μετανιωσα!!
Αστο να δουλευει παραλληλα με το εξωτερικο.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω στο ριο 300 που εχω το εβγαλα με μια λαμα απο κοφτη. ειχε 4 κουκιδες στο μεγεθος των 2 ευρω σε καθε πλευρα. Ειναι πολυ ευκολο. Δεν πιανει ολη την πλευρα ειναι στην πισω δεξια γωνια. Χωρο πιανει αλλα πιο ομορφο οταν βγει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ | petros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 20-10-15 22:40 |
ΣΥΝΘΕΣΗ EΣΩΤ ΦΙΛΤΡΟΥ JUWEL ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ??????? | panos kerkyra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-02-07 00:08 |
αφαιρεση φιλτρου βυθου απο ενυδρειο | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-12-06 09:51 |
Συντηρηση φιλτρου Juwel | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-06 12:32 |
αφαιρεση εσωτερικου φιλτρου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-04-06 01:25 |