|
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτηση προς τους ειδικους
Σε Νεο ενυδρειο 160 λιτρων το οποιο στρωνεται με αμμωνια εδω και 15 ημερες σημερα το μεσημερη προσεξα στα τζαμια του κατι σαν βλεννα με ασπρα στιγματα Αν τα κοιταξης απο κοντα τα βλεππεις σαν να κινουνται Σημειωση. Ψαρια δεν εχω βαλει μεσα Τι μπορει να ειναι αυτο? Υπαρχει περιπτωση να ειναι μυκητες που αναπτυσονται σε νεα ενυδρεια? Υπαρχει γιατρεια? Περιμενω βοηθεια ευχαριστο ------------------------- Καμια βοηθεια????????
Φιλικα Κωστας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kdros : 10-10-07 στις 06:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως μοιάζει περισσότερο με χνούδι παρά με βλέννα ???
Αν ναι τότε είναι fungus σαν να λέμε μούχλα (χοντρικά) … Τώρα αν είναι όντως αυτό πρέπει να δούμε την αιτία … Δεν είναι λογικό να υπάρχει στο τζάμι … Δώσε μερικές πληροφορίες για το ενυδρείο … Πότε το πείρες? Από πού ? είχε δουλέψει ξανά στο παρελθόν ? έχεις φυτά μέσα ? κανένα ξύλο ? Γενικά μερικές φωτογραφίες θα βοήθαγαν … |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι καινουργιο
πρωτη φορα μπηκε νερο μεσα φυτα δεν υπαρχουν ακομα ελεω στρωσιματος οσο για φωτο ειναι τοσο μικρα που δεν διακρινονται δεν μοιαζει παντως με μουχλα στο ενυδρειο υπαρχει μονο το υποστρωμα {λαβα}
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα .. είθισται σε ενυδρεία χωρίς ψαράκια μέσα να αρχίζουν να αναπτύσσονται διάφοροι μικροοργανισμοί που κάτω από άλλες συνθήκες θα φαγώνονταν …
Αλλά αυτό με την γλίτσα με προβληματίζει !! |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις???????????????
------------------------- Δεν ξερω αν ειναι σωστο, αλλα μου ειπαν οτι στο ενυδρειο μου εχει σχηματιστη καποιος μυκητας και οτι πρεπει να το αδειασω να το πλυνω καλα και να ξεκινησω στρωσιμο παλι απο την αρχη Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο? περιεργως η βλεννα αυτη αρχιζει απο ασπρη να γινεται καφε περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστο
Φιλικα Κωστας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kdros : 10-10-07 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με την περιγραφή σου σε κάποιο είδος άλγης με πας!
Μπορείς να ανεβάσεις κάποια φωτό?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρα στιγματα στις anubias | bas_754 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-09-07 18:30 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
Σκαλαρι με ασπρα στιγματα. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 24-02-06 10:15 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |