|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 20λ που έχω, έβαλα χθες το μεσημέρι καινούριο θερμοστάτη κ φίλτρο[το μπόλιασα από το παλιό]. Η θερμοκρασία του νερού πριν ήταν 20C το θερμοστάτη το ρύθμισα στους 25. Τα ξημερώματα άρχισαν να ψωφάνε τα πρώτα κ μέχρι το πρωί έμειναν μόνο 2. Ηταν γύρω στα 20. Το γατόψαρο είναι καλά ακόμα.Έχω μέσα κ φυτά, εδώ κ αρκετό καιρό. Το ενυδρείο αυτό τρέχει εδώ κ 5 μήνες περίπου κ μέχρι στιγμής δεν είχε ψωφήσει κανένα ψάρι.Μετρήσεις έκανα είναι όλα οκ. Μήπως φταίει η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας?
|
||||
|
||||
![]()
20guppy σε 20λιτρα?Η λαθος καταλαβα?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!!!Καλά κατάλαβες!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα να τα βαλεις για 2-3 μερες στα τοσα λιτα για μια σημαντικη αλλαγη στο ενυδρειο...Αλλα για μονιμα 20ψαρια σε 20λιτρα με τιποτα.Προφανως στρεσαριστηκαν λογω χωρου,το φιλτρο δεν εφτανε για τοσα αποβλητα..Ειναι οντως παρα παρα πολλα
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν πολλά τα guppy? Δλδ το 1 guppy πόσα λίτρα θέλει?
------------------------- Μα σας λέω οτι τα ψάρια ήταν μέσα στο ενυδρείο 5 μήνες. Τώρα τους ήρθε το στρες κ ψώφησαν όλα μαζί σε λίγες ώρες????????
![]() ![]() ![]() Η φύση.... διδάσκει πολλά.....!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κων/νος Μ. : 25-09-07 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα γκαπυ ζουσαν ηδη στο ίδιο ενυδρείο επι 5 μήνες και σε θερμοκρασία 20C, πρέπει να δούμε τι ακριβώς έκανες με το καινούριο φίλτρο που έβαλες.
Για δώσε λεπτομέρειες, τι είχες και τί έβαλες, και πως ακριβώς εκανες το μπολιασμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα εριξες σε νερο θερμοκρασίας 20 C, ναι κατα πάσα πιθανότητα αυτό ευθύνεται για τις απώλειες....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν σε 20C κ τους έβαλα θερμοστάτη κ πήγε 25C.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια … ( τα λέει όλα ) | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 27-11-06 21:33 |
Εχασα τα ramirez μου.... | GFON | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 15-03-05 02:47 |
όλα τα νεαρά platy θηλυκά? | ALKAR | Ζωοτόκα | 6 | 24-09-04 15:13 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |