|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μια απορια¨
θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο με αυτες τισ διαστασεις μ~1.08 π~45 υ~57 για να φιλοξενησω δισκους η σκαλαρια. αλλα σε αυτες τισ διαστασεις δεν νομιζω οτι μπορω να βρω ετοιμο για αυτο λεω να φτιαξω. λεω για τσαμι δεκαρι θα εχει κοντρες στον πατο αυτα ειναι τα στανταρ απο εκει και μετα περιμενω την βοηθεια σας για να μου πειτε τι αλλο χρειαζετε. ξερω οτι η τιμη για τα τσαμια ειναι αναλογα με το που θα πας.μπορει καποιοσ που ειχε σχετικη εμπειρια να μου πει ποσα χαλασε τελικα και στην τελικη εαν αξιζε. σε ενα τσαμα που πηγα για να μου το φτιαξει αυτο μου ειπε 170 ευρω τι σας λεει η τιμη??? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 170 είναι έτοιμο κολημένο? Καπάκι? Εκεί είναι το ζόρι!
|
||||
|
||||
![]()
Και εκτός το καπάκι έχει σκεφτεί πιστεύω την βάση που θα το τοποθετήσεις, έτσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 170 γι αυτές τις διαστάσεις είναι μιά "μέτρια" τιμή, όμως όχι τσάμι αλλά τζάμι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα τζάμια για το δικό μου ενυδρείο διαστάσεων 100*60*55 (8άρι τζάμι στις 4 πλευρές και 10αρι ο πάτος και οι κόντρες πάνω-κάτω) κόστισαν περίπου 90 ευρώ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο θα μου το φτιαξει αυτος. οσο για βαση θα φτιαξω μια σιδερενια και θα βαλω ξυλα μετα μονος μου οσο για το καπακι σκεφτομαι οτι εχω ειδη ενα καπακι με μ=1 και π=0.40 αρα στο μηκος θα εχω προβλημα 10 cm και στο πλατοσ 5 cm και λεω εκει που μου περισσευει να βαλω τζαμι απο πανω!πωσ σας φαινεται η ιδεα???θα βρω ποιο φτηνα απο 170 ευρω για αυτα?? ------------------------- Παράθεση:
λογικα θα ειναι ποιο φτηνα αλλα απο ασφαλεια ????εσεισ τι λετε παιδια?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη calmen : 23-09-07 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε calmen καλο θα ηταν να βαλεις 10αρι αφου θα φτιαξεις ενυδρειο και θα μπεις στα εξοδα ουτως η αλλως. Αυτο που μπορεις να κανεις παντως ειναι να ρωτησεις και αλλου για τιμη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα Τώρα αν θες μπορείς να το κάνεις και δεκάρι για ψυχολογικούς λόγους! Καλή επιτυχία
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεφτομαι για χαμστερακια για το μελλον... | μελινακι | ¶λλα ζώα | 3 | 23-09-07 10:37 |
σκεφτομαι..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 21-12-06 10:21 |
μονο εσεις...??? | klaz | Δίσκοι | 43 | 18-07-06 19:44 |
Ξυσιμο Και Οχι Μονο..! | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-12-05 08:24 |