|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσα ψαρια μπορουν να υπαρχουν σε 1 ενυδρειο 84λιτρ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα με το τελικό μέγεθος τον ψαριών και το είδος τους. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Αρσενικά - θηλυκά;
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει 24 τα 10 ειναι λεμον τετρα 2 gourami nano 1 αγγελοψαρο 2 clow 5zebrakia 2 albino cory 1 γλυφτη κιτρινο ι πλατυστομο με σκοπο οταν μεγαλωνουν να τα δινω
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά είναι, μην βάλεις άλλα. Πόσο καιρό το έχεις το ενυδρείο; Μήπως τα έβαλες όλα μαζί; Ίσως για αυτό και να μετράς και αμμωνία.
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδριο το εχω περιπου 4,5 μηνες δουλεψε 1 βδομαδα χωρις ψαρια μετα για 1 μηνα με τα 10 τετρα μετα την αλλαγη του 1 ου νερου εβαζα τα ψαρια 3-4 ανα βδομαδα και τις τελευταιες 15-20 μερες δεν εχω παρει αλλα και ουτε θα παρω αλλα εκτος απο γαριδες πριν μια βδομαδα μου ειπαν για τεστ και αρχισα να κανω ph 7,2-7,6 nitrite 0 kai ammonia 0,25
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός των άλλων τα ψάρια που έχεις ήδη θέλουν περισσότερο χώρο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταλληλος αριθμος κριμπενσις | capetanakis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 20 | 20-04-07 21:00 |
συσταση ψαριων σε 10 λιτρα | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 12-06-06 14:10 |
Εισαγωγη ψαριων σε νεο ενυδρειο... | Fighter | Malawi | 3 | 18-01-05 00:32 |
Αντοχη των ψαριων σε υψηλες θεροκρασιες. | symbil | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 14-05-04 12:35 |
Χρονος παραμονης ψαριων σε σακουλες | χρηστος παγκαλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-04 22:11 |