|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Εχω βάλει κάποια σκαλαράκια από τη γέννα που είχα τα Χριστούγεννα στο 300άρι μου, μαζί με τα άλλα ψάρια. Τα μικρά είναι πέντε μηνών περίπου. Αυτό που θέλω είναι να δώ ποιά θα είναι αρσενικά και ποια θυληκά, και ανάλλογα να κρατήσω κάποια. Οπως διάβασα και στο άρθρο του Γιώργου, ο διαχωρισμός των δύο φύλων στα σκαλάρια είναι πιο εύκολος σε ενήλικα άτομα. Θα ήθελα να ξέρω πότε περίπου ένα σκαλάρι θεωρείται ενήλικο, γιατί ο πληθυσμός στο ενυδρείο μου είναι μεγάλος με το τσούρμο των μικρών. Αν αργεί να φανεί το φύλο, να διαλέξω κάποια στην τύχη και να δώσω τα υπόλοιπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Eπειδη το διαβασα και γω το αρθρο καθως και εγω το ιδιο ζητημα ειχα,ειναι 9μηνες η ενηλικιωση
|
|||
|
|||
![]()
Μαριλένα... μάλλον δεν το διάβασες καλά το άρθρο.
Πιο συγκεκριμένα γράφω: Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ότι τα αρσενικά βγάζουν μουστάκι και γένια...
ενώ τα θυληκά φοράνε φουστα και ψηλοτάκουνα... lol lol lol
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε κολλητε γιατι παω μυκονο σε λιγες μερες κ θα δω πολλους με ψιλοτακουνα κ φουστες, ξερεις.......
|
||||
|
||||
![]()
Φτου........ ρεζίλι γίναμε
![]() Παράθεση:
Εδώ σε θέλω!!! Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |
Τι ασθένεια είναι? | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-10-06 11:52 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |