|
|
||||
|
||||
![]()
Το αγόρασα για BLUE ACARA αλλά όσο μεγαλώνει δεν βλέπω να είναι.
μπορείτε να βοηθήσετε? ευχαριστώ Μάνος |
|
||||
|
||||
![]()
με τιποτα μπλου ακαρα!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ αυτό νομίζω
επιπλέον ειναι πολύ επιθετικό.....φαντασου ότι το green terror που έχω τα έχει βρει σκούρα.......τρώει απιστευτα λέμαργα και μεγαλώνει γρηγορα. Με τα ψάρια που δίαλεξα έχω 2 επιλογές ή τα δίνω ή γεμίζω το σπίτι ενυδρεία.......... Θα πετάξω τα κρεβάτια των παιδιών δεν βλέπω άλλη λύση!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πολύ για cichlasoma salvini μου φέρνει. Δεν είμαι όμως και απόλυτα σίγουρος γι αυτό περίμενε και άλλες απαντήσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι 100% "C." salvini... και μάλλον αρσενικό (αν και είναι ακόμα μικρό για να ξεχωρίσουμε το φύλο του με σιγουριά).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 19-05-07 στις 11:39 Αιτία: λάθος |
|
||||
|
||||
![]()
ontos o giorgos poly eustoxa apantise. einai nandopsis salvini. einai kai arseniko kathos lipi to black blotch sto dorsal fin pou exoun tha female tou eidous.
einai poly epithetiko ontos , se sxesi me gold saums ktl. an xriasti na to apodesmeuseis apo ta ka8ikonta tou eimai dia8esimos :P |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα σχόλιά σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 9 | 14-03-06 19:49 |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |
Καινούριο Τέρας - πληροφορίες παρακαλώ... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 17-01-06 00:55 |
Ξυφοφοράκια!!! παρακαλώ πληροφορίες! | ASSOS | Ζωοτόκα | 12 | 26-11-05 02:33 |
Τα Φώτα σας παρακαλώ!!! | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 14-03-04 01:13 |