|
|
||||
|
||||
![]()
Στο μεγάλο μου ενυδρείο υπάρχουν δυο φίλτρα τα οποία είναι τοποθετημένα στις δύο πλευρές του ενυδρείου. Οι εξαγωγές τους ευρίσκονται αντίκρυ η μια από την άλλη αρκετά ψηλά προς την επιφάνεια του νερού.. Η ροή του νερού και των δύο εξαγωγών συγκρούεται στο κέντρο του ενυδρείου. Αυτό είναι σωστό ή λάθος . Η σωστή τοποθέτησης ποια πρέπει να είναι;
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι συναρτηση του μεγεθους του ενυδρειου,της συνθεσης των ψαριων και της αποδοσης των φιλτρων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου είναι 400 λίτρα και τα ψαράκια είναι
tetra, rasbora heteromorha , corydoras, botia macracanthus και έχω δύο φίλτρα, το ενα ειναι fluval 404 και το άλλο eheim 2217.
|
|||
|
|||
![]()
Ασε τη μια εξοδο να εκτοξευει νερο παραλληλα με την επιφανεια για να οξυγονωνει και σωστα το νερο, και την αλλη γυρνα τη να "βλεπει" περιπου το κατω 1/3ον του ενυδρειου στη πλευρα που βρισκεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση και θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κ.Τόλη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύνθεση φίλτρου.Σωστά ή λάθος? | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 14-11-06 02:35 |
Λάθος ώρα | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 5 | 21-12-05 00:41 |
Ορθογραφικό λάθος... | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 5 | 31-05-05 09:37 |
Σωστό σετάκι φαγητών για mbunas | pavloukos | Malawi | 0 | 31-05-04 14:08 |
συμπεριφορά anubias και σωστό κλάδεμά της | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 23-02-03 15:47 |