|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρηση σήμερα με test sera μου δίνει την τιμή 6 kh ενώ της api 10 δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά και τελικά ποιο είναι η σωστή ένδειξη βέβαια υπάρχει και η λύση 6+10=16/2=8
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαφως και δεν δικαιολογειται..
Τι τεστ ειναι αυτα? Με χαρτακια? Πολλες φορες εχει ακουστει οτι τεστ της Sera, παρουσιαζουν προβληματα. Εφοσον μιλαμε για τοσο μεγαλη διαφορα, ισως θα επρεπε να το τσεκαρεις και απο καπου αλλου. Σιγουρα εκανες σωστα τα τεστ?
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχω τσέκαρε και στα δύο ενυδρεία που διατηρώ είναι τα κλασικά υγρά
Βέβαια το αποτέλεσμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται για να ρυθμίσω σωστά το Ph σε σχέση με το co2 Πάντως στο μικρό που το Ph είναι 6,90 αν η μέτρηση του 10 είναι πραγματική τότε παραέχω co2 ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Unit converters - Μετατροπείς Μονάδων | koulio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-03-16 10:08 |
Διαφορά Pt. altum με Pt. scalare | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-09-06 16:42 |
Μετατροπείς Μονάδων - Unit converters | koulio | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 28-10-05 00:52 |
Freeware μετατροπέας μονάδων | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-05-03 10:51 |
Διαφορά σε λάμπες. | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:06 |