|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και καλως σας βρηκα!!!!!!!
![]() Αγορασα πριν 3 βδομαδες ενα μικρο ενυδριο με φιλτρο και θερμοστατη του εβαλα 2 ψευτικα ****** φυτα και μια πλαστικη πετρα καθως και χαλικι λεπτο (αυτα που μου προτειναν απο το μαγαζι) Το εστησα και ειμαι τωρα 2 βδομαδες που το εχω σε λειτουργια και βαζω καθε μερα μια δοση απο ενα υγρο που μου δωσανε για να ενεργοποιησω το φιλτρο (οπως μου ειπανε) Ψαρι δεν εχω βαλει μεσα Θελω να ξερω πως θα γνωριζω οτι ειναι οκ για να βαλω μεσα εναν μονομαχο |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας.....
ξεκινησες παρα πολυ καλα το χομπι,αφου ξεπερασες την παγιδα του αρχαριου που ειναι η μεγαλη βιασυνη να μπουνε τα ψαρακια... ![]() διαβασε παρακατω πολλα και σημαντικα.... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../aquastart.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm και παλι,καλη αρχη φιλε μου...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα αυτα τα διαβασα απο αλλο ποστ αλλα
δεν ξερω αν αυτο το υγρο που μου δωσανε θα κανει σωστα τη δουλεια του (ειναι ενα που γραφει "biostarter") δεν θυμαμαι μαρκα) Ποια ειναι τα τεστ που πρεπει να κανω για να ξερω αν το νερο εχει φτασει σε καλα επιπεδα καταλληλοτητας Εχετε να μου προτεινετε καποιο??? Σχετικα φθηνο γιατι ......... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν διάβαζες προσεχτικά το πρώτο linkτου klazθα έβρισκες απάντηση στην απορία σου σχετικά με τα τεστ.
![]() ![]() Για την ακρίβεια είναι τρία βασικά τεστ που θα πρέπει να αγοράσεις (σε υγρή μορφή) Αμμωνία ΝΗ3/NH4 Νιτρώδη άλατα ΝΟ2 Νιτρικά άλατα ΝΟ3 Φιλικά, Εύα
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες
Θα ελεγα να βγαλεις τα πλαστικα φυτα και να βαλεις ενα δυο αληθινα ευκολα ειδη. Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? Για τα υπολοιπα οπου ναναι θα σε περιλαβει η θαυματουργη ομαδα των bettas ! |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλως ηρθες
![]() για τα τεστ σου ειπαν τα παιδια, υπαρχει ποικιλια στα μαγαζια.τα τεστ αυτα βγαινουν απο διαφορες μαρκες,οποτε αναλογα με τις μετρησεις προχωρας ![]() για ο,τι αλλο θελεις εδω ειμαστε!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-07-04 18:09 |
Νεο ενυδρειο | dpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-10-03 09:44 |
Νεο ενυδρειο... | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 11-03-03 00:48 |
Νεο ενυδρειο | jimismc | Malawi | 2 | 02-02-03 20:45 |