|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα,
Διαθετω Εναν Αρσενικο Μονομαχο Εδω Και Ενα Χρονο Περιπου.μεχρι Πριν Απο 4 Ημερες Ηταν Υγειεστατος Αλλα Ξαφνικα Εχει Την Ταση Να Καθεται Μονο Στην Επιφανεια Και Σε Πλαγια Θεση.φαινεται Σαν Να Εχει Χασει Την Ισορροπια του Και Κολυμπαει Με Ασταθεια.πηγα Αμεσως Στο Pet Shop Και Μου Εδωσαν Καποιο Βακτηριοκτονο.τις Δυο Πρωτες Ημερες της θεραπειας Το Ψαρακι Επανηλθε Απο Χθες Ομως Παλι Τα Ιδια!!! Κοιταξα Στο Διαδικτυο Αλλα Δεν Βλεπω Καποια σχετικη Ασθενεια Με Αυτα Τα Συμπτωματα.μπορει Καποιος Να Βοηθησει? Δεν Θελω Να Αρχισω Να Ετοιμαζομαι Για Τα Χειροτερα .... Το χρωμα του ειναι φυσιολογικο και δεν βλεπω πρηξιμο, κηλιδες και στιγματα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eagle : 14-11-06 στις 12:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αντιβιοτικό, σε τι δοσολογια, λιτρα ενυδρειου, θερμοκρασια...
Υπολοιπες συνθηκες νερου?, φιλτρανση? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να γίνω προάγγελος κακών τον έχεις ένα χρόνο εσύ ήταν και περίπου έξι μηνών όταν τον αγόρασες κοντεύουμε στα δυο χρόνια! Πες μας και τις συνθήκες διαβιωσής του για να μπορούμε να πούμε περισσότερα!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν εχεις θερμοστατη μεσα... Περσι τετοιο καιρο αρρωστησε και ο δικος μου μονομαχος με παρομοια συμπτωματα. Εαν δεν εχεις θερμοστατη ειναι πολυ πιθανον να κρυωνει. Ειναι βεβαια και μεγαλος. Τωρα, αν δεν φταιει η θερμοκρασια του νερου, θα αφησω να σου απαντησουν πιο εμπειροι απο μενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχην Ευχαριστω Για Το Ενδιαφερον
Η Γυαλα Ειναι Πλαστικη Χωριτικοτητας 2lt Περιπου (ισως Κ Λιγο Παραπανω) Και Εχει Σχημα Ορθογωνιο. Δεν Εχω Καποιο Συστημα Για Να Φιλτραρω το Νερο Ουτε Συστημα Για Να Ρυθμιζει Την Θερμοκρασια. Αλλαζω Το Νερο 2 Φορες Την Εβδομαδα Και Βαζω 3 Σταγονες Αντιχλωριο (συμφωνα Με Τις Οδηγιες Του Pet Shop). Τον Ταιζω 1 Φορα Την Ημερα. Η Τροφη Ειναι Ειδικη Για Bettas Και Αποτελειτε Απο Σκουληκακια Και Κοκκινα Flakes. Τωρα Οσον Αφορα Την Θεραπεια Μου Ειπαν να κανω Τα Εξης: Το Βακτηριοκτονο Ονομαζεται Aqua Kali. Μου Ειπαν Να Βαζω 2 Σταγονες Την Ημερα Για Μια Εβδομαδα Χωρις Να Αλλαξω Το Νερο Για Αυτο Το Διαστημα!!! Καθε Φορα Θα Πρεπει Να Αφαιρω Δυο Δαχτυλα Νερο Και Να Προσθετω Καινουριο Με Το Φαρμακο.Αυτα! Το Παραδοξο Ειναι Οτι Ενω Σαββατο Και Κυριακη Το Ψαρι Ειχε Επανελθει Και Φαινοταν Καλα Την Δευτερα Ξαναρχισε Τα Ιδια Συμπτωματα.Τωρα Καθεται Συνεχεια Σε Πλαγια Θεση Στην Επιφανεια Και Μονο Αν Το Ενοχλησω Εγω Κινειται!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φροντισε κατ αρχην να τον κρατας ζεστο. Αν μπορεις βαλτον κοντα σε καλοριφερ να ζεσταινεται λιγο. Και μια και δεν εχεις φιλτρο αλλαζε το νερο του συχνα και σκουπιζε και το βυθο απο τις ακαθαρσιες. Ελπιζω να μην ειναι κατι πιο σοβαρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως μετα απο 2,5 μηνες προσπαθειες ο μονομαχος δεν τα καταφερε και ενω εδειξε σημαδια βελτιωσης.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με τις κατάλληλες συνθήκες να είσαι σίγουρος/η οτι θα ζήσει. Κρίμα για το ψαράκι σου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |