|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μια σκέψη, στο ενυδρείο που Έχω τους δίσκους υπάρχει ένα εξωτερικό φίλτρο για να μην βάλω δεύτερο να κάνω την πατέντα με το φίλτρο Αμβούργο που περιγράφω στο κάτω σχέδιο ώστε να μην χρειάζεται καθάρισμα το εξωτερικό φίλτρο παρά μια φορά τον χρόνο τι λέτε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα αυτο με το 1 φορα καθαρισμα το εξωτερικο φιλτρο το χρονο....τι το η θελες......???ειναι παρα-πολυ λιγο.......κανονοικα καθε 2-3 μηνες ενα τσεκ....καλο κανει...!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια φορα στους 3 μηνες
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι καταλαβα σκεφτεσαι να βαλεις ενα κομματι σφουγγαρι στο μπαστουνι της εισαγωγης του εξωτερικου φιλτρου.επειδη το εχω κανει σου λεω οτι το σφουγγαρι καθε 10 μερες το πολυ θα θελει καθαρισμα γιατι στουμπωνει απο ακαθαρσιες κλπ και μειωνει την ροη του φιλτρου αισθητα.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι πηρε το αυτί μου εδ'ω μέσα για κάτο προφίλτρα της EHEIM
|
|
|||
|
|||
![]()
oxi δεν καταλαβεσ καλα θα κατασκευασω ενα φιλτρο τυπου αμβουργου και αντι για αντλια θα υπαρχει το λαστιχο απο το εσωτερικο φιλτρο για να υπαρχει ροη και να αυξισω τον χωρο για τα βακτιριδια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψη για DIY ενυδρείο "Π" | Strahos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 08-03-06 01:38 |
ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΩ %*@#$.... | medoc30 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-08-04 15:38 |