|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να βρω κάτι σαν αυτό στην φωτογραφία του Link.
http://www.absoluteinsight.net/image...ling/core1.jpg Κυρίως κάποιος από τους υδραυλικούς ή του ψυκτικούς του forum. Σκέπτομαι να δοκιμάσω να κάνω ένα DIY εξωτερικό σύστημα ψύξης !!! ( ps. όχι χάλκινο !! ) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για δες μήπως σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο
Κατασκευή ψυκτικού για το ενυδρείο Έχουν γίνει προσπάθειες από κάποιους και υπάρχουν στο forum, φαντάζομαι ότι τα έχει δει, ε ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι ..
τα εχω δει ... επήσεις έχω δει και αυτό στο site του τσαμη ... αλλά η αλήθεια είναι ότι σκεπτόμουνα κάτι πολύ ποιο απλό ... και πολύ ποιο φθηνό !! εχω κάνει και μία ερεύνα σε αγγλόγλωσσα sites ... το θέμα είναι απο πού εγοράζει κανείς τα υλικά αυτα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Βασικά δεν είμαι καθόλου ιδικός στο θέμα, απλά σκέφτηκα μήπως σε βόλευε κανένα ψυγείο μοτοσυκλέτας..! Ένας φίλος έχει χρησιμοποιήσει ένα σε πατέντα υδρόψυξης σε pc. Αν νομίζεις ότι μπορεί να σου είναι χρήσιμο τον ρωτάω για λεπτομέρειες κ σου στέλνω κ καμιά foto.
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά σκεπτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο …
![]() Νομίζετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει … Όλη η φασαρία γίνεται για να περιορίσω την εξάτμιση … Ελπίζω ψύχοντας το νερό εξωτερικά να περιορίσω την εξάτμιση του νερού σε μεγάλο βαθμό !! Λέτε να δουλέψει σαν σκέψη ?? ![]() ![]() ![]() χα χα είχα ξεχάσει την φωτό ... τώρα την ανέβασα !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 10-04-07 στις 19:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Ας απαντήσει κάποιος ιδικός..
Δε λες την ιδέα σου για το όλο project να βοηθήσεις κ τους άλλους?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είναι στην φωτό !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο internet έχει πολλά παραδείγματα ... το θέμα είναι άμα το ίδιο θα μπορούσε να δουλέψει και για το ενυδρείο ... η διαφορά είναι ότι εδώ θες να πετύχεις θερμοκρασίες κάτω από αυτές του περιβάλλοντος ... και δεν ξέρω άμα μπορεί να γίνει έτσι απλά ... ελπίζω κάποιος ειδικότερος στο forum να μας πει !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|