|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σας
Έκανα μια σκεψη εχθές καθώς καθόμουν και κοιτούσα το μαχαιρόψαρο μου που είχε πεθάνει χωρίς λόγο( για μας οχι γι' αυτό) και σκεφτόμουν τρόπους πως μπορώ να κατεβάσω την σκληρότητα στο νερό μου χωρίς συσκευή ΑΟ. Κυκλόφορούν στο εμπόρια συσκευασίες 5 λίτρων αποσταγμένου νερού που χρησιμοποιείται για τα ατμοσίδερα... ![]() ![]() Thx. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klime : 21-06-06 στις 11:16 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και ξεφευγει λιγο , η δικη μου αποψη ειναι οτι με νερο βρυσης των Αθηνων μπορει ο χομπιστας να κρατησει το 99% των ψαριων του εμποριου ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Filoxenos ενημέρωσε με σε παρακαλώ πολύ για αυτη την μαζική αγορά. Ίσως με ενδιαφέρει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το νεράκι που λες κάνει για τα ψαράκια. Σκέψου όμως το κόστος. Στην κάθε αλλαγή θέλεις 5 μπουκάλια εάν μιλάμε για ενυδρείο 100 λίτρων. 5 x 0.60 περίπου το μπουκάλι = 3 ευρώ τη βδομάδα άρα 12 ευρώ το μήνα. Εάν το κρατήσεις το ενυδρείο για ένα χρόνο σε συμφέρει αλιώς προσανατολίσου για Α/Ο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και η μέση? το κουβάλημα?
ασε που με τις φτηνες οσμωσεις, η ιδεα να βαλεις την οσμωση με ενα φλοτερ να συμπληρωνει κατευθειαν το ενυδρειο αρχιζει και ακουγεται πολυ καλή.... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εδω και δυο μηνες που χρησιμοποιω την υπερχειλιση του φτωχου εχω ξενοιασει...... Ανοιγω την ΑΟ και το μονο που εχω να κανω ειναι να την ξανακλεισω.... Ουτε κουβαδες ουτε βαρελια ουτε τιποτα...... Αφου εχει αρχισει να στεγνωνει το σπιτι μου σιγα σιγα....... Και τα δισκακια μου μες την τρελλη χαρα......
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και τόσο ακριβή όσο ακούγεται. Ειδικά αν πάρεις το μηχάνημα που είνια για την βρύση στο σπίτι, ενοείται οτι το χρησιμοποιείς για να πίνεις και εσύ νεράκι, είναι μια πολύ καλή μέθοδος... το θέμα ειναι αν κάνει να ανακατέψεις διαφορετικές ποιότητες νερου ουτως ώστε να αντισταθμισεις λίγο τα μεγέθη...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουλικάκια στο νερό. | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-04-03 18:39 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |