|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα από τα πιο όμορφα φυτά που έχω, είναι και αυτό της φωτό. Γεμίζει τις ήρεμες επιφάνειες των ενυδρείων πολύ γρήγορα και δημιουργεί ένα πολύ συμπαθητικό σκηνικό!
Αναζητώ το όνομά του ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι κατι τετοιο επεπλεε στα ενυδρεια με τα κλαδεματα στον συλλογο??
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως το έχεις μπερδέψει με την "φακή" ?
Γιατί στην φώτο δεν είναι φακή, αλλά κάτι που μου φέρνει σε νούφαρο και μου δείχνει και αρκετά μεγάλο για ενυδρείο. ΥΓ Αν θες "φακή" πάντως, υπάρχουν κουβάδες ολόκληροι χε,χε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τί είναι? ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δηλαδή το όνομα είναι Lemna minor? ![]() Ελληνικό έχει? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.shopsolution.nl/clients/s...ages/26003.jpg |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Σ.: Αυτό θα πει μπέρδεμα..! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πού θα το βρούμε αυτό το φυτό? Είναι διαδεδομένο στα πετ σοπ? Μήπως το έχει κάποιος να μοιράσει λίγο? Ας αφήσει λίγο στο Σύλλογο βρε αδερφέ!
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σας φερω μπόλικη εγώ την άλλη εβδομάδα στο σύλογο. Αυτην τη βδομάδα δεν μπορώ λόγω απογευματινής βάρδιας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 20-12-05 18:37 |
αναγνώριση φυτού - βοήθεια!!! | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 21-10-05 08:05 |
Αναγνώριση φυτού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-09-05 10:33 |
Αναγνώριση φυτού | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-04-05 13:02 |
Αναγνώριση φυτού | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-03-05 02:07 |