|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνω μήπως βρω πουθενά να έχει συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν τα κατάφερα. Λοιπόν το σύστημα της Hagen με την σκάλα και το δοχείο συνδεδεμένο με σωληνάκι το έχετε ή το ξέρετε! Ξέρει λοιπόν κανείς αναλογίες νερού ζάχαρης μαγιάς για την παραγωγή μείγματος?
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 18-03-06 στις 15:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το αγόρασα ( 20+€) αν και φανταζόμουν ότι δεν θα κάνει και πολλά πράγματα όπως και πραγματικά έγινε. το δοχείο δεν είναι μεγάλο και το co2 που παράγεται δεν αρκεί, ακόμα και σε μικρό ενυδρείο.
http://superfishstore.com/waterworld...roducts_id=451 Έβαλα τα φακελάκια που είχε μέσα ακολουθόντας τις οδηγείες και co2 είδα μετά από δύο+.. μέρες ! ![]() Το 'κέρδος' από την αγορά θεωρούσα ότι ήταν η σκάλα διάχυσης αλλά παρόλο που έβγαζε λίγες φυσσαλίδες δεν αρκούσε η διαδρομή για να αναμιχθεί το αέριο στο νερό. Αυτό που προτείνω είναι να κάνεις diy co2 και να το περάσεις από το φίλτρο, τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ ![]() Η sonia σου απάντησε στο δεύτερο μέρος της ερώτησης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 14-03-06 στις 18:22 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στην αρχή νόμιζα ότι ήθελες να το αγοράσεις και είπα την γνώμη μου.... Εμένα σε 40 καθαρά λίτρα δεν μου φτάνει, βέβαια εξαρτάται και από το τι θέλεις να έχει μέσα το ενυδρείο.... Πάντως αν δεις έχει σε ένα χαρτάκι ένα πίνακα που λέει ότι αρκεί για ενυδρείο 180 λίτρων αλλά με ΚΗ 2 ή κάτι τέτοιο. Όταν έκανα το diy co2 κατάλαβα ότι δεν ήταν καλή η αγορά μου.
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω πιστευω πως το μονο χρησιμο μετα απο αυτη την αγορα ηταν η σκαλα διαχυσης......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις ανακάλυψα ότι είμαι τύφλας!
Τόσο καιρό, είχα φυλάξει τα άδεια φακελάκια, έτσι ώστε να δω τι ποσότητα υλικών περιέχουν (ζάχαρη, μαγιά και σόδα). Τώρα που τα κοίταξα για να απαντήσω στον PascM, δεν γράφουν πουθενά για βάρος ή κάτι τέλος πάντων! Αυτό που θα κάνω είναι να αγοράσω ένα σετ ανταλλακτικά φακελάκια, αλλά πριν τα χρησιμοποιήσω, να ζυγίσω το καθένα για να ξέρω στο μέλλον τι ποσότητες να βάλω. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με CO2 Diy και σκάλα της Hagen. | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-02-06 01:51 |