|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως θα εχετε δει , η Gardena εχει διαφορα εξαρτηματα για λαστιχα ποτισματος ...υπαρχουν και βανες (σαν αυτες που εχουν τα φιλτρα eheim), ταχυσυνδεσμοι κλπ ...γιατι δεν βαζουμε τετοια ? ειναι σιγουρα πιο φθηνα απο τα αυθεντικα και αντεχουν ... τα εχει δουλεψει κανεις ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκεί αν βρείς απομίμηση και να εχουν μπίλια εσωτερικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , αλλα και τα αυθεντικα gardena σε σχεση με τα αυθεντικα eheim και παλι δεν ειναι αρκετα φθηνοτερα ...? (νομιζω πως δεν κανω λαθος) ...ποσο μαλλον οι απομιμησεις gardena...
βλεπω αγορες φιλτρων να καθοριζονται απο τα εαν περιεχουν στην τιμη τα βανακια ή οχι και μου κανει εντυπωση . Επισης τις προαλλες που μου ηρθε το σκιμερ απο Γερμανια , ειδα οτι το μικρο βανακι παροχης του αερα ειναι gardena (το σκιμερ ειναι deltec). θα κοιταξω ποσο εχουν συγκεκριμμενα για να μην λεω και αρλουμπες ... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ξερεις που θα βρω απομιμησεις της Gardena?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εχει στη Φραγκων, αλλα θα σου βγει ο κουκος αηδονι..... Εχει και ο δικος μου που πηγαμε μαζι στη Νεαπολη σε μιση τιμη....
|
||||
|
||||
![]()
Eκεινα ομως ηταν μεγαλα, ειπα μηπως εβρισκα πιο συμμαζεμενα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim prefilter | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-01-06 00:11 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |
5 ωρες για το eheim 2224 | dracula7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-12-05 07:10 |
Ανταλλακτικo για Eheim 2213 | Yiannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-03 00:34 |
ΦΙΛΤΡΑ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 19:03 |