|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανθίζει η μεγάλη ανούμπια που έχω, έβγαλε δυο κλαράκια που στην άκρη έχουν μπουμπούκια. Στην αρχή νόμιζα οτι βγάζει καινούργια φύλλα αλλά τώρα φαίνονται καθαρά οτι είναι μπουμπούκια! θα προσπαθήσω να βγάλω καμιά φώτο αν και η ψηφιακή μου βγάζει θολές τις φώτο του ενυδρείου. Έχει δει κανένας από κοντά κάτι παρόμοιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, έχω δει αλλά ποτέ στις δικές μου anubias.
ΥΓ θα σε πνίξω τυχεράκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρελή χαρά όταν άνθισε η anubia μου το ίδιο ίσως και περισσότερο χάρηκε και ο pleco μου όταν τα τσάκιζε .................. καλή χρονία και καλύτερη τύχη απο την δική μου με τα λουλούδια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φωτο που υποσχέθηκα..
να πάρει! έχουμε τον ίδιο pleco ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε,τυχερακια........ουτε εγω εχω δει ποτε ανθισμενες τις δικιες μου.............
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαγγε θωμά τι φυτό ειναι αυτό που έχεις στην πρώτη φωτογραφία αριστερά από το ξύλο???
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|