|
|
|||
|
|||
Μονομάχος
Καλησπέρα σας. Πήρα για πρώτη φορά ενυδρείο και έβαλα μέσα το μονομάχο που είχα μέχρι πριν σε απλή γυάλα. Να σημειωθεί πως εχω κάνει όλες τις διαδικασίες πριν τον βάλω. Η απορία μου είναι γιατί πάει και κάθεται πίσω από το φίλτρο?
|
|
|||
|
|||
Μάλλον γιατί ειναι δυνατή η ροή του φίλτρου, οι μονομάχοι δεν θέλουν πολλή ροή.
|
|
||||
|
||||
το αεροφιλτρο ειναι καλυτερο για μονομαχο
|
|||
|
|||
Γιατί το λες αυτό;
|
|
||||
|
||||
τι εννοείς;
------------------------- Παράθεση:
Το ίδιο κάνουν όλοι ανά διαστήματα.Ισως κρύβονται για κάποιο λόγο ή ίσως και να παίζουν με την αναρρόφηση .Αν βγαίνει για φαγητό και ξανακρυβεται κοίτα τι μπορεί να τον στρεσάρει ή να τον φοβίζει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George Giakan : 27-03-23 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο
|
|
||||
|
||||
Εχω βγαλει 3 γεννες απο μονομαχους red dragon ,,και σε ολα ειχα αεροφιλτρα ,,γιατι δεν κανουν αναταραξη το νερο και δεν τους ενοχλεί καθολου ,και οξυγονονουν το νερο αριστα ,,,αμα ο μονομαχος κρύβετε τοτε δεν μπορει να κολυμπήσει ανετα στο ενυδρειο .
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τώρα,με αεροφιλτρα δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω άποψη αλλά κατάλαβα ότι εκτός της οξυγόνωσης δίνουν και την επιθυμητή ένταση χωρίς πατέντες και μερεμετια ------------------------- όλοι μου οι μονομάχοι ανά διαστήματα σύχναζαν σε διάφορα "εσωστρεφή" μέρη όπως πίσω από το φίλτρο, μέσα σε διάφορες κρυψώνες του scape κ.λ.π. ενώ ταυτόχρονα ήταν φυσιολογικά δραστήριοι και κινητικοί αλλά και υγιέστατοι.Δεν έχω υπάρξει μονομάχος και δεν ξέρω από ιδία εμπειρία 😄 αλλά μόνο ότι έχω μάθει από τα ίδια μου τα ψάρια όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με το είδος.Αρα το τι ισχύει δεν μπορούμε να το πούμε απόλυτα σε μερικά θέματα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George Giakan : 28-03-23 στις 00:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fin Rot σε μονομάχο | Angelo_95 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-01-17 11:11 |
μονομάχοι | πατερ | Αναπαραγωγή | 14 | 09-01-12 01:48 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |