|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
φιλτρα
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα εχωνταs το eheim 2217 και το 2215 σε 200 λιτρα!και ρωτω αυτο γιατι βγαζωνταs το εσωτερικο φιλτρο(λογω του οτι ειχε ξεκολλησει ο καδοs) εβαλα το 2215(το 2217 το ειχα ηδη) και μεσα σε μια εβδομαδα γεμισε το ενυδρειο αλγη!μηπωs ειναι μεγαλη η πιεση;ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
Μήπως "πείραξες" και τίποτε άλλο ταυτόχρονα??? (πχ Φωτισμό ή κανένα λίπασμα?)
Έκανες "μπόλιασμα" των υλικών φιλτραρίσματος απο το εσωτερικό φίλτρο στο καινούριο εξωτερικό??? Αν όχι, μπορεί να αυξύθηκαν απότομα η αμμωνία και τα Νιτρικά... τί μετρήσεις έχεις??? Φιλικά,
|
||||
|
||||
η αλλαγη των φιλτρων και η πιεση τι σχεση μπορει να εχει με την αλγη?
(εκτος και αν η κυκλοφορια ειναι τοσο μεγαλη που τα σηκωνει ολα...) μηπως κουνωντας το εσωτερικο βγηκε στην επιφανεια κανενα υποστρωμα (αν υπηρχε)? δεν αλλαξε τιποτε άλλο? τα ψαρια σου τα εχεις όλα? το 2215 ειναι καινουργιο ή μεταφερθηκε από άλλο ενυδρείο? |
|
|||
|
|||
Φιλτρο
το 2215 ειναι καινουριο,αμμωνια 0,ψαρια ο.κ,η αληθεια ειναι οτι προσθεσα 1 λαμπα Τ5!
|
|
||||
|
||||
και μετα αναρωτιεσαι για τα φιλτρα... :d:d
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στην προκειμένη περίπτωση, η επιπλέον Τ5 όμως μάλλον δημιούργησε το πρόβλημα... Η μείωση της διάρκειας φωτισμού της Τ5, θα βοηθούσε σημαντικά... Φιλικά,
|
|||
|
|||
Φιλτρο
εχω μειωσει ηδη την Τ5 σε ανατολη και δυση μονο!εχειs υποψη σου καμμια λαμπα για δευτερη(εχω μια philips aqua 89)ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
εγώ έχω (στο 200άρι)
1x39 T5 Osram 860 1x39 T5 Sylvania Grolux 1x30 T8 Haagen Flora Glo 1x30 T8 Haagen Aquaglo αυτά για full planted... Φιλικά,
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Sacem Marathon φιλτρα | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-07-05 13:44 |
ΦΙΛΤΡΟ ΒΥΘΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΟΗΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:04 |
ΦΙΛΤΡΑ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 19:03 |