|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αναβάθμιση της λιμνούλας
Αναβάθμιση της λιμνούλας μου από τα 400 λίτρα στα 1400 Για να βλέπω τα ψαρια η πρόσοψη θα είναι με μεταλλικό σκελετό και τζάμια τριπλεξ 16 χιλιοστα
η μόνωση στο τσιμέντο θα είναι με Sika® MonoSeal-101 H για δεξαμενές για πόσιμο νερό |
|
||||
|
||||
Ανυπομονούμε να την δούμε γεμάτη! με το καλό φίλε!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Κλεοβουλε εχω πολύ δουλειά.
|
|
|||
|
|||
Προχωράει και**ο καταρράχτης έναν όροφο ακόμα θέλουμε.*
|
|
|||
|
|||
Αργά και σταθερά ο καταρράκτης είναι σχεδόν έτοιμος, κόλλησα και τα εμπρός τζάμια.
|
|
|||
|
|||
Οι εργασίες συνεχίζονται
|
|
||||
|
||||
Τελεια! Τι ειδος βρυα ειναι στον καταρράκτη?
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω πήρα μερικά κομμάτια από τον καταρράκτη στην γειτονιά μου και θέριεψε δεν το περίμενα τέλεια ανάπτυξη.
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια ευχαριστώ!
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία. Συγχαρητήρια.
Να κάνω μία ερώτηση σε όσους έχουν λίμνες και λιμνούλες κοντά στο σπίτι. Από κουνούπια υπάρχει πρόβλημα? Ή προλαβαίνουν τα ψαράκια να εξαφανίσουν τις προνύμφες (λάρβες)? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-01-12 17:35 |
Aναβάθμιση | arhsb | Φωτισμός | 7 | 25-01-09 20:39 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |