|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Σωληνες φιλτρου απο που?
Καλημερα.
Θελω να αγορασω σωληνα 2 -3 μετρα περιπου για το φιλτρο eihem 2032. Απο που να παρω ωστε να χωραει στο βανακι? Μην παρω original και μου παει ο κουκος αηδονι αν μπορω να το βρω απο καπου αλλου.Ευχαριστω εκ των πρωτερων. |
|
|||
|
|||
καλημερα!
εγω για το δικο μου φιλτρο πηρα λαστιχο απο αυτα που βαζουν στα κλιματιστικα, τα λευκα σπιραλ. δεν εχω δει καμια διαφορα στη συμπεριφορα των ψαριων μου. νομιζω οτι λαστιχο και να παρεις κανει, αρκει να ταιριαζει στις υποδοχες του φιτρου. |
|
||||
|
||||
οι περισσοτεροι βαζουμε αλφαδολαστιχα..
ειναι φθηνα.. παρε μαζι το βανακι και πανε σε μαγαζια με ποτιστικα και ζητα αλφαδολαστιχο. |
|
||||
|
||||
και σε μαγαζια με χρωματα/σιδηρικά θα βρεις αλφαδολαστιχο εύκολα
|
||||
|
||||
Καλησπέρα!
Επι του θέματος για τα φίλτρα eheim και τις σωληνώσεις, Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? 2πλα βανάκια μπορείς να βάλεις κατι διαφορετικό απο τις eheim? H αν αφαιρέσεις απο το διπλο βανάκι το ένα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα? (έχω μια μικρή διαρροή και το δουλεύω με κουβά)
|
||||
|
||||
Μπορείς να βάλεις ταχυσυνδεσμους όπως αυτούς στα λάστιχα ποτισματος.
|
||||
|
||||
Και ταχυσυνδεσμους και απλα βανακια , τα μαύρα με την κόκκινη στρόφιγγα, leroy ή praktiker θα βρεις οτι θελεις
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Δηλαδή αν απο την διπλή βάνα, αφαιρέσω το σπασμένο κομμάτι της απο την άλλη και την καταργήσω, η άλλη που είναι ανέπαφη συνδεθεί στον σωλήνα θα υπάρξει πρόβλημα? Μην κάνω καμμια βλακεία!
|
||||
|
||||
Πως θα συνδεθεί στον σωλήνα; αφού έχει σπειρωμα για να βιδωσει με την άλλη βανα.
Αν μπορείς να το κάνεις, δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροη φιλτρου!! | Grigoris13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-09-12 21:01 |
Χρυσοψαρα - σωληνες | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 01-09-12 12:18 |
ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | spyrval | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-02-11 19:00 |
ροη φιλτρου | giannio1976 | Bettas | 8 | 26-04-08 19:39 |
Σωληνες φιλτρου | pantzikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-02-08 17:30 |