|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 / Σχόλια-Απορίες
Για να κρατηθεί καθαρή η ανακοίνωση του Διαγωνισμού, ανοίγω αυτό το Τhread όπου θα μπορείτε να εκφράζετε τα σχόλια και τις τυχόν απορίες σας, σχετικά με το διαγωνισμό.
|
||||
|
||||
με μεγαλη μου τιμη βαζω το πρωτο σχολιο! woooooohooooooooooooooo!!!!!
|
|
||||
|
||||
αυτα ειναι..καλη επιτυχία σε όλους οσους συμμετέχουν.
|
|
||||
|
||||
Όλοι να συμμετάσχουν!
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Καλη τυχη σε ολους!
|
||||
|
||||
¶μα το ενυδρείο σου πληροί τους όρους του διαγωνισμού φυσικά.
|
||||
|
||||
Φχαριστω...
|
||||
|
||||
Τι λέει ο κριτής;;;;; Διαβάστε τους κανονισμούς κύριε!
|
||||
|
||||
Ασε ρε...
4 ενυδρεια θα κατεβασω...
|
||||
|
||||
Στην ανακοινωση υπαρχει μια φορμα με τα στοιχεια και πληροφοριες του ενυδρειου.
Αυτη δεν θα δημοσιευεται; Ειναι μονο για τους κριτες; Τα μελη που θα ψηφιζουν, θα ψηφιζουν λαμβανωντας υποψιν μονο μια φωτογραφια; ΥΓΝ αντε να δω ποτε θα γινει διαγωνισμος βιντεο. Ολο νεκρά φυση βλεπουμε
|
||||
|
||||
Προς το παρόν απλά μπαίνουν οι φωτογραφίες με τη σειρά που λαμβάνω τις συμμετοχές. Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση συμμετοχών θα δημιουργηθεί νέο θέμα και θα μπουν όλα σε σειρά ανά κατηγορία και τις λεπτομέρειες (όχι φυσικά τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου!) και μετά θα ανοίξει δημοσκόπηση για την ψηφοφορία!
|
||||
|
||||
Δεν ξερω αν εχει και μεγαλη αξια αλλα ενα μεγαλο μπραβο απο μενα που συνεχιζεται την κληρονομια που σας αφησαν
|
|
|||
|
|||
Καλή σας επιτυχία παιδιά.
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
Γεια χαρα,,τωρα που τελειώσανε Πιτες ,,Ζωοτεχνιες κλπ,,ειναι ωρα να σχοληθουμε και τον διαγωνισμο που σαν να το ξεχασατε ορισμένη .
Εγω παντως ΟΧΙ θα μπω δυναμικα μιας και σημερα εβγαλα φωτο τα ενυδρεια μου και θα τα ανεβασω μολις ετοιμάσω και την φορμα . Εσεις εχετε σκοπο να τα ανεβασεται τα ενυδρεια σας στον Διαγωνισμο??? δεν ειναι κακο ,,,ειναι για καλο σκοπο,,,ας το παρουμε και σας συμμετοχή και μονο για αυτο,,οσω χαλια και να ειναι τα ενυδρεια μας ,μετραει η εμπειρια και μονο αυτη,ολοι μας απο λαθος ενυδρειο ξεκεινησαμε ,,διακοσμήσει ψαροσυνθεση ,πλαστικα φυτα,,κλπ Και αν μαθαμε το σωστο τροπο το οφείλουμε στο GAB με τα σωστα υπομνηματα που εχουν γραψει τα παιδια. Στελιο περιμενε τις επομενες μερες τις φωτο απο τα ενυδρεια μου . |
|
||||
|
||||
κι εγω θελω να το βαλω ετσι να ακουσω και καμμια συμβουλη αλλα δεν μπορω να βγαλω καθαρη φωτο με τιποτα
|
||||
|
||||
Και γι αυτο ανησυχεις???
Θα ερθει να στο βγαλει ο Στελιος...
|
||||
|
||||
Κοίτα αυτό και μπορεί να σε βοηθήσει!
Πάντως μην αφήνετε την ποιότητα της φωτογραφίας να γίνεται ανασταλτικός παράγοντας για τη συμμετοχή σας. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και πάρτε όλοι μέρος! Σιγά το πράγμα, κι εμένα με κοροϊδεύουν για τις φωτογραφίες μου, αλλά εννοείται ότι θα πάρω μέρος! edit: Δεν πρόλαβα να γράψω και πετάχτηκε ο άλλος! RainbowFishLover EDIT: Πως θα παρεις μερος κυριε μου? Πρεπει η φωτο σου να δειχνει τουλαχιστον ενα ενυδρειο,οχι ενα αφηρημενο κουνημενο τοπιο...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου aquascaping του GAB.... | Raven | Greek Aquarist's Boards | 13 | 14-01-11 21:20 |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |