|
|
||||
|
||||
Diy calcium reactor
Ο στόχος μας
Χαχαχα Παμε τωρα στην πραγματικότητα Λοιπον μιας και εχω φιλο σε σκραπ βρηκα ενα συλλέκτη μπαταριων για να τον χρησιμοποιησω σαν ριακτορα. 90 εκ μηκος 12 εκ διαμετρο Αφου λοιπον πρωτα το κοψαμε στο επιθυμητό μηκος 40 εκ Στην συνέχεια πηραμε παλι απο σκραπ πλεξι λευκο χρωμα 5 χιλ παχος και με την βοηθεια ενος dremel κοψαμε το πλεξι σε σχημα κυκλου (στο περιπου) 😂 Επισης καναμε ενα προφιλ να μπει μεσα η σωληνα και να κολληθει καλυτερα ( ετσι νομιζω) Περιμενω να μου ερθουν τα pvc και οι βιδες για να συνεχίσω. Ερωτηση τωρα με τι να κολλησω πλεξι και pvc? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Το pvc εχει ειδικη κολα αλλα ειναι τοξικη.
Λογικα θα βαλεις ενυδρειακη σιλικονη. Το πλεξι με αιθερα αλλα θα σου απαντησει καλυτερα ο τακης. Μαρεσει η κατασκευη σου παλι. Μπραβο.
|
||||
|
||||
Για pvc και πελξιγκλάς ,
κόλλα Bisson για σκληρα πλαστικά http://www.praktiker.gr/p/kolla-gia-...son-25ml-16878 η κόλλα για PVC δεν κολλάει πλεξιγκλάς
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- νασαι καλα φιλαρακι ας ερθουν τα pvc και συνεχιζουμε και με media reactor
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 11-03-17 στις 21:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Υπάρχει και κόλλα που κάνει και για πόσιμο νερό δες εδώ:http://www.papazachariou.gr/product_...Id=14&extLang= η Tangit έχει και για σκληρά πλαστικά,το έγραψα έτσι για να υπάρχει!
|
|
||||
|
||||
μπράβο μπραβο Μάνο!
εργοστασιακές δουλείες φιλαράκι μου! |
|
||||
|
||||
Νάσαι καλά φιλαρακι! Στην αναμονη πλέον για την αντλια για τον ασβεστιου. Από ροη πως τον ειδες είναι κομπλε;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν χρειάζεσαι και πολύ ροή εσωτερικά,μια αναπήδηση του υλικού κοντά στους 2-3 πόντους και είναι κομπλε! |
|
||||
|
||||
Ηρθαν και τα pvc. Ψάχνω αντλια τώρα για να αρχισω συναρμολογιση σιγα σιγα 😀
|
||||
|
||||
Μπράβο μπράβο Μανο,καλώς τα δέχτηκες!
Αντλιουλα χαμηλής κατανάλωσης να πάρεις! |
|
||||
|
||||
Νάσαι καλά φιλαρακι. Για την syncra 0.5 700 l/h ελεγα αλλά διαθέσιμη μέχρι στιγμής δεν την έχω βρει 😅
|
||||
|
||||
Από εβδομάδα έρχεται και η αντλια. Προχώρησα λίγο και τους ριακτορες ανθρακα αντιφωσφορου
|
||||
|
||||
Μπράβο φιλαράκι. Πολύ ωραία δουλειά
Αυτά τα άσπρα ρακορ από Ελλάδα τα πήρες;
|
||||
|
||||
Καλησπέρα φιλαρακι. Ελλάδα δεν βρηκα. Ετσι τα εφερα απο εξω 😉
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Μανο!
Μήπως θα ήταν καλυτερα να τους εκανες με ξεχωριστή βάση στον καθένα και στο λεω αυτο γιατι! Εαν ακολουθήσεις κάποια στιγμή τον δρόμο της προβιοτικης μεθόδου με χρήση ζεολιθου,ο αντιφωσφορος αφαιρείται! Σκέψου το λιγο ........ |
|
||||
|
||||
Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά αν είναι να βαλω ζεολιθο θα φτιαξω ξεχωριστό ριακτορα και έως τότε λογικά θα εχω πάει σε μεγαλύτερο αλλά προεχουν αλλά πράγματα αυτήν την στιγμή 😉 ας τρέξει επιτέλους και το βλέπουμε 😀
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Τις κολλήσεις με bison τις κάνεις;
|
||||
|
||||
Αρχικά χλωροφορμιο και για στεγανοποιηση κολλα bison δείχνει να κρατάει. Θα δείξει
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Έλα ρε καλλιτέχνη....
ΜΠΡΆΒΟ
|
||||
|
||||
Νάσαι καλά φιλαρακι 😉
Ο ρινγκ και τεστ στεγανοτητας 😀 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-04-17 στις 06:54 |
|
|||
|
|||
Μ9ραβο αγόρι!!!!
Καλό δούλευτα ... Πες μας και το κόστολογιο. |
|
||||
|
||||
Τυφλά να χει ο phoshbann
|
||||
|
||||
Παράθεση:
λοιπόν το κουστούμι για τον media reactor έχει ως εξής 20 ευρω για τις σωληνες 3.20 για τα ρακορ http://www.praktiker.gr/m/p/gonia-ra...set-2tmx-18131 8,44 ευρώ για 30 πλαστικές βιδες μ8 από ebay τα άσπρα πλεξι μου τα εδωσε φιλαρακι δεν ξερω τιμές να σου πω και και 2 τ pvc λευκο που εκοψα για να βαλω στις φ20 σωληνες 2 ευρω σύνολο μου πηγε εμένα 33,64 ευρώ. Αρκετά καλά πιστεύω για 2πλο ριακτορα και με το υλικό που χωράει 😆 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Χαχαχαχα νασαι καλα φιλαράκι ο calcium θα είναι πιο όμορφος πιστεύω 😉 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 04-04-17 στις 12:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
μπράβο φοβερή δουλειά έκανες.
με τι κολλα κολλησες τα πλεξι με το pvc? |
|
||||
|
||||
Νάσαι καλά φιλαρακι! Δεν έχω κολλήσει κάτι ακόμη. Τα πλεξι με το pvc μπαίνουν όλα σφηνωτα και βγαίνουν πολύ δύσκολα. Θα κολλησω πρώτα τα κομμάτια πλεξι ( σωληνα μεγάλη με τον πατο κλπ) και θα τεστάρω για διαρροές. Και όπου χρειαστεί θα βαλω την κόλλα της bison για σκληρα πλαστικα.
|
||||
|
||||
μπραβο ρε καλιτεχνη
πολυ καλο η αντλια ποια ειναι;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Calcium reactor vs Δοσομετρικη | magman | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 0 | 13-03-14 22:55 |
calcium reactor | aponalto | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 09-08-10 19:14 |
Calcium Reactor | chria | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 1 | 02-06-10 07:44 |