|
|
||||
|
||||
Πολλές φυσαλίδες μέσα στο ενυδρείο
Παιδιά καλησπέρα. Έχω το ενυδρείο με όλο τον εξοπλισμό να δουλεύει, δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο μπόλι, η αμμωνία θα βάλω σε 5 μέρες. Μέσα στα τοιχώματα του ενυδρείου και στο φίλτρο και στο θερμοστάτη έχουν σχηματιστεί πολλές φυσαλίδες που δεν φεύγουν.. είναι κάτι κακό ή είναι φυσιολογικό?
Εdit: Χωρίς ψάρια φυσικά μέσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggelospgr2010 : 12-01-10 στις 15:00 Αιτία: Edit |
|
||||
|
||||
Δεν ειναι τιποτα.Ολα τα καινουργια ενυδρειο γεμιζουν φυσαλιδες στο πρωτο γεμισμα.Και εγω το ιδιο ειχα.
|
|
||||
|
||||
Όλα είναι φυσιολογικά. Οι φυσαλίδες είναι αέρας που έχει εγκλοβιστεί στο νερό. Σε λίγο θα φύγει...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
ΟΚ! Ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
βρε παιδι μου μην ανησυχεις τοσο πολυ με τα παντα
απολαυσε το νεο σου χομπι και μην αγχωνεσαι τοσο πολυ
|
||||
|
||||
ΟΚ! Απλώς θέλω να μήν κάνω λάθη και μετά να υποφέρει ο Μονομάχος που θα μπεί μέσα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι άλλο θα βρω μέσα σε αυτό το ενυδρείο ?? | Lsourtzo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 57 | 23-08-09 18:18 |
Φυσαλίδες | CostasD | Malawi | 18 | 12-07-09 23:18 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Ράβδοι αλουμινίου μέσα σε ενυδρείο | jstiva | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 12-11-07 14:34 |