|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
96lt με endlers
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80*30*40 pacific Όγκος:96 λίτρα μεικτά Κατηγορία:ζωοτόκα Φυτά:anubias, pistia stratiotes, egeria densa, limnophila sessiliflora, rotala rotundifolia, heteranthera zosterifolia(stargrass) και ένα μικρό που δεν ξέρω τι είναι Ψάρια / ¶λλα είδη:11 endlers, 1 zebra nerite και πολλά σαλιγκαράκια physa Διακοσμητικά υλικά:4 ρίζες mopani, 3 καρύδες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)χαλαζιακό χαλίκι 15 κιλά Φόντο:μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:1 λάμπα T8 18watt Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες Φιλτράρισμα:400lt/h με 2 μπλε σφουγγάρια(1 χονδρότρυπο, 1 ψιλότρυπο) και sera siporax Θερμοστάτης:150w Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: Νερό δικτύου pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:1/4 κάθε 7 μέρες Θερμοκρασία:25c ¶λλες πληροφορίες:Τα κλαδέματα και τα ψαράκια είναι προσφορά του Apollwnas Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
Μπραβο, πολυ ωραιαο ολο το στησιμο του ενυδριου!
|
||||
|
||||
Έχεις κάνει μια όμορφη αρχή
με τις καρύδες τι θα κάνεις?? στο λέω αυτό γιατί νομίζω σου πιάνουν πολύ "χώρο" μιας και έχεις μοπάνι, και θα μπορούσες να βάλεις μελοντικά και άλλα φυτά στην θέση τους. Αλλά φαντάζομαι κάτι θα έχεις κατά νου Στο φίλτρο έλενξε την είσοδο μην σου ρουφάει τα μικρά ψαράκια... σε λίγο διάστημα θα έχεις γέννες και θα είναι πολύ σπέσιαλ φάση!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ,
Όσο για τις καρύδες προς το παρών θα περιμένω να μεγαλώσουν τα φυτά και αργότερα που θα φυτέψω από τα κλαδέματα τους θα τις βγάλω. Στην είσοδο του φίλτρου αν έχουν πρόβλημα τα μικρά ψαράκια ίσως βάλω μπλε σφουγγάρι. Ερώτηση: Γέννες δεν έχω ακόμα...Θα μπορούσα να βάλω black mollies η θα είχα θέμα με τα μωρά endlers (όταν αυτά γεννηθούν)? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγω που εχω εντλερσ οποιος με ρωταει του λεω να μην βαλει κανενα αλλο ψαρι μεσα! να τα κραταει μονα τους καμια γαριδα ρεντ τσερρυ κανενα σαλιγκαρακι και ειναι οκ. κατα τα αλλα κι εγω πιστευω θες λιγα φυτα ακομα! καλξ συνεχεια και καλη χρονια!
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου! τα εντλερακια σιγουρα το απολαμβανουν.
συμφωνω πως οι καρυδες περισσοτερο τοπο πιανουν παρα προσφερουν στο συγκεκριμενο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
Ψαχνω και εγω για red cherrιes αλλα δεν βρισκω και γι' αυτο ρωτησα για τα mollies.Οταν βρω θα βαλω μονο γαριδες ακομα και τιποτα αλλο.
|
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
45 λιτρα με endlers | giannisqq | Ζωοτόκα | 38 | 05-01-11 18:20 |
96lt Τιγράδικο... | kostasz87 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-12-10 13:59 |
CPD VS ENDLERS | akis7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-02-10 19:42 |
Endlers | george1981 | Ζωοτόκα | 8 | 21-03-09 01:17 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |