|
01-09-08, 14:05 | #1 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο
01-09-08, 14:05
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Γεια χαρά και πάλι
Σήμερα έβαλα στο 15λιτρο ενυδρείο μου έναν μικρό πλακόστομο και τα γκάπυ μου αντιδρούν μάλλον επιθετικά, τον τσιμπάνε γιατί? Επιπλέον του έβαλα και μια ταμπλέτα όπως μου υπέδειξε το κατάστημα και αντι να φάει αυτός από εκείνη την τρώνε τα άλλα που είναι και φαγωμένα, τί γίνεται και τί πρέπει να κάνω Επίσης και μια ακόμα ερώτηση, σε κάθε αλλαγή νερού που κάνω πρέπει να βάζω στο νερό εκτός από αντιχλώριο και βακτηρίδια? |
|
Εμφανίσεις: 3991
|
|
|||
|
|||
Πλεκοστομος σε 15 λιτρα ειναι εγκλημα Να τον πας πισω το γρηγοροτερο δυνατον.
|
|
|||
|
|||
Raven είσαι σίγουρος? Είναι μικρό και μου το αποκάλεσε πλακόστομο μωράκι εννοώντας πως δεν είναι μωρό στην ηλικία αλλά στο είδος, κάτι σαν νανάκι ας πούμε.
|
|
||||
|
||||
Βακτηριδια βαζουμε στην αρχη οταν πια στρωθει δεν χρειαζετε να συνεχισουμε να ριχνουμε απλα αντιχλοριο σε καθε αλλαγη... Και τα γκαππυ και ο πλεκοστομος δεν μπορουν να ζησουν σε 15 λιτρα ενυδρειο ελπιζω να ειναι και καθαρα...Με το ζορι ενας μονομαχος και παλι οριακα...(ΙΜΟ)
|
|||
|
|||
Αχ, τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μας απο υπαλληλους των Pet shop !!
Ακου νανακι-μωρακι πλεκοστομος ! Αγαπητη φιλη, δεν υπαρχει τοσο μικρος πλεκο που να κανει για το ενυδρειακι σου. Οι περισσοτεροι γινονται μεγαλοι πολυυ και δεν χωρανε ουτε καν σε 200 λιτρα. Στα 15 λιτρα ουτε Γκαπι δεν μπορουν να ζησουν. Το μονο που μπορεις να εχεις μεσα ειναι εναν μονομαχο μονο του. |
|
||||
|
||||
Γιατι δεν βαζεις γαριδουλες???
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ παιδιά, όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ σκοπεύω στην αγορά ενός μεγαλύτερου ενυδρείου, να πληρωθώ περιμένω. Δεν ήξερα πριν και θεώρησα πως έπρεπε να εμπιστευτώ τους ειδικούς, εσάς σας ανακάλυψα εκ των υστέρων. Δεν μου είπατε όμως γιατί έχουν αυτή τη συμπεριφορά τα γκάπυ προς τον πλΕκόστομο και αν κινδυνεύουν από την ταμπλέτα του. Και κάτι ακόμα, πόσων λίτρων ενυδρείο πρέπει να αγοράσω για να είναι κατάλληλα και για τον πλεκόστομο και τα γκάππυ?
|
|
|||
|
|||
Κατ αρχας να ξεκαθαρισουμε οτι Πλεκοστομος και Γκαπι δεν κανουν μαζι γιατι εχουν διαφορετικες απαιτησεις σε Πεχα και σκληροτητες.
Αν πας σε νεο ενυδρειο πρεπει να το κανεις συντομα γιατι τα ψαρια δεν θα αντεξουν για πολυ.Το μεγεθος θα εξαρτηθει απο το ποσα χρηματα διαθετεις και καλο θα ηταν να ειναι γυρω στα 120 λιτρα τουλαχιστον μιας και τα γκαπι γεννανε σαν κουνελια. Τωρα σχετικα με την συμπεριφορα των Γκαπι απεναντι στον Πλεκο δεν σε απασχολει αφου θα τον πας πισω εε; Η ταμπλετα σπιρουλινας κανει και για τα Γκαπι και την τρωνε με ευχαριστηση. Ενας θεος ξερει τι μετρησεις εχεις απο αμμωνια και νιτρικα και αφου δεν τα αναφερεις, υποθετω οτι δεν κανεις μετρησεις. Αληθεια ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος κάτοικος! | kotsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 22-05-08 21:16 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |
Νέος κάτοικος... | Gandalf72 | Bettas | 6 | 26-08-05 16:04 |