|
|
||||
|
||||
αναγνωριση γαριδας.... (bamboo)
καλησπερα.....γνωριζει κανεις ποιες γαριδες ειναι αυτες????
ευχαριστω....
|
|||
|
|||
http://www.petshrimp.com/shrimpspecies.html
Εμένα μου μοιάζει για wild snowball shrimp |
|
||||
|
||||
λες να εχω τοσο σπανια γαριδα οσο λεει οτι ειναι??
μοιαζει αλλα στις νεες φωτο που καταφερα να βγαλω απο λιγο πλαγια η δικια μου εχει στο πλαι και κατι λευκες βουλες που το ειδος που μου ειπες δεν φαινεται να εχει στη φωτο......ευχαριστω παντως.... εχει κανεις τετοιες γαριδουλες? τις ξερει??
|
||||
|
||||
οριστε και μετα την προσαρμογη...φαινονται και καλυτερα ετσι....κανεις??
η μεγαλη ειναι 5 εκατοστα και η μικρη 4 εκ
|
|||
|
|||
Το μεγεθος και τα σχεδια δειχνουν οτι ειναι bamboo shrimps αλλα τους λειπουν τα ποδαρακια με τα "αλεξιπτωτα" που χρησιμοποιουν για συλλογη αιωρουμενης τροφης.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τα ποδαρακια που ειναι σαν βενταλιες και συλλεγουν τροφη ειναι μαζεμενα. μολις μπουν σε ενυδρειο και βρουν καποιο σημειο με αρκετη ροη νερου θα παρουν θεση και θα ανοιξουν
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- η αληθεια ειναι οτι εχουν παει και καθονται στο ξυλο στην εξοδο του φιλτρου...αλλα δεν εχουν ανοιξει ...αν και εριξα λιγη ψιλοτριμμενη τροφη στο μερος τους...φανταζομαι στρεσσαρισμενες....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 13-05-08 στις 22:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση γαριδας | klipitiklopos | Γαρίδες | 10 | 20-12-12 11:22 |
αναγνωριση γαριδας (Caridina simoni) | kwstas arta | Γαρίδες του γένους Caridina | 10 | 29-10-12 22:27 |
Aναγνωριση γαριδας (Caridina cf. propinqua "Orange") | klipitiklopos | Γαρίδες του γένους Caridina | 13 | 10-10-12 23:46 |
Αναγνωριση γαριδας | 3r4ndo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 01-03-10 12:02 |
αναγνωριση γαριδας | aaaooll | Γαρίδες | 4 | 06-10-08 21:59 |