|
|
||||
|
||||
External Filter
Καλησπέρα juwel 180 με ένα οσκαρ 4 μηνών + ένα channa(σε έναν μήνα) και ένα jag μικρό. αργότερα θα μείνει το channα εκεί μόνο τι φίλτρο εξωτερικό χρειάζεται για να έχει μόνιμα κατοίκους bleheri μαζί με Blue Acara(?) . Θα ήθελα αν έχετε καμία πρόταση για συγκάτοικους όταν αλλάξουν σπίτι τα οσκαρ και jag στα bleheri εκτος από τα acara και τι εξωτερικό φίλτρο χρειάζομαι
|
|||
|
|||
ενα fluval 306. Aν εχεις χρηματα παρε το 406. Πολυ καλο στην κυκλοφορια και ευκολο στην αρχικη συνδεση γιατι εχει τρομπα εναρξης
|
|
||||
|
||||
Φίλε μου ,
καλοπροαίρετα θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις. Βλέπω πως θες να φιλοξενήσεις ψάρια που το τελικό μέγεθος τους είναι αρκετά μεγάλο όπως Chana , Oscar Blue Acara . Jag κλπ Όλα αυτά τα είδη θέλουν ενυδρεία με μήκος από 1,20 και πάνω, δηλαδή τουλάχιστον 300 λίτρα. Για αυτό πιστεύω πως ενυδρείο με μήκος 1 μέτρου δύσκολα μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο από αυτά. Επίσης αυτά τα είδη τρώνε ως επί το πλείστο πρωτεινούχες τροφές. Για αυτό θεωρώ πως θα πρέπει να πάρεις το μεγαλύτερο δυνατόν φίλτρο. Φιλικά πάντα Τάκης
|
||||
|
||||
Οπότε φίλε Τάκη να δώσω κάτι παραπάνω και να επιλέξω το 406 της Fluval? Το όσκαρ μου θα είναι προσωρινά εκεί μέχρι να γίνει η αναβάθμιση σε 450+ λίτρα όπως και το jag (αν επιλεγεί τελικά) Το channa bleheri(dwarf) θα μείνει μόνιμα εκεί μαζί με Blue Acara ή άλλα 2 channa
If there is magic on this planet , it is contained in water Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 16-01-18 στις 17:52 |
|
||||
|
||||
Σίγουρα το 406
|
|
||||
|
||||
Σε αυτό είναι ο ενδοιασμός μου
|
||||
|
||||
Βρε συ... Γιατί μπερδεύεσαι με τοσα πολλά ψάρια ;
Σιγά σιγά... ------------------------- Συμφωνώ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitra_ : 16-01-18 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Οπότε μόνο channa να πάω? Ήθελα κάτι για τα μεσόνερα καμία ιδέα?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EXTERNAL FILTER | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-10-10 15:03 |
Tetratec external filter EX 2400 ή fluval fx5 | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 02-07-10 12:36 |
check and clean external filter hoses | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-12-02 00:18 |