|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Τι γαρίδες είναι αυτές;
Πήρα πριν περίπου 1,5 μήνα για πρώτη φορά 4 γαρίδες για το κοινωνικό φυτεμένο μου 55lt.
Στο κατάστημα μου τις δώσαν σαν Amano, 2.50¤ την μία, αλλά τώρα που μεγάλωσαν (και οι δύο μεγάλωσαν αρκετά +3cm) δεν μοιάζουν καθόλου με Amano. Και το θέμα είναι ότι ΟΣΟ και να ψάχνω στο internet δεν έχω βρει πουθενά φωτογραφία με ίδιες ώστε να τις ταυτοποιήσω. Μπορείτε να βοηθήσετε; |
|
|||
|
|||
Macrobrachium .Ειναι σχετικα το πιο μικρο 8cm και (πιο) ειρηνικο ειδος της κατηγοριας.Tρωνε οτι μικρο κυκλοφορει στον πατο (σαλιγκαρια αρωστα ψαρια ακομη και τα πλαναρια)του ενυδρειου .
https://www.garnelio.de/rotscherenga...anarienfresser |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για την απάντηση.
¶ρα να υποθέσω ότι με "κορόιδεψαν"? Υπάρχει φόβος για τα ψάρια του ενυδρείου; Κυρίως guppies. |
|
|||
|
|||
Προβλημα θα εχεις μονο εαν ειναι ζευγαρι και εχεις γεννες.Πολλαπλασιαζονται σαν κουνελια.Κατα τ΄αλλα ειναι πανεμορφα πλασματα κατι που αποτυπωνεται και στην φωτογραφια σου.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατί ψάχνοντας βασιζόμενος στο "Macrobrachium" βρήκα ότι αυτές που έχω είναι "macrobrachium dacqueti juvenile of giant malaysian shrimps".... ... Giant... |
|
|||
|
|||
Εγω ειχα τις macrobracium με τις καφε δαγκανες (η κυριαρχη αρσενικη εφτανε 10-15cm).
Βαση της εικονας η δικες σου ειναι με τισ κοκκινες δαγκανες.Δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα σιγουρα ειναι της ομαδας Macrobrachium |
Tags |
γαρίδα amano, γαρίδες, amano, shrimps |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτές είναι στιγμές | Dimitris_Batman | Δίσκοι | 12 | 12-11-11 12:55 |
Τί γλύφτης είναι αυτός βρε παιδιά;;; | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 6 | 01-11-11 21:29 |
Τι είναι αυτός ο κιτρινούλης? | Ioanna.bar | Αναγνωρίσεις ειδών | 6 | 20-10-11 21:12 |
Τι αστερίας είναι αυτός ? | kilo_me | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 31-03-11 16:59 |
Τί φυσαλίδες είναι αυτές; | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 27-02-11 23:37 |