|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Συμβουλές για Guppies
Γεια σας ,
Είμαι σίγουρη πως εδώ υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν περάσει τα ενυδρεία τους με την συλλογή των Guppies !!! Για αυτό θα ήθελα να ζητήσω συμβουλές για το μεγάλωμα τους από την γεννά . Διότι μου φαίνεται έμενα ότι δεν μεγαλώνουν τόσο όμορφα και μεγάλα με όμορφες και γαμπριάτικες ουρές όπως οι γονείς τους , είναι σαν να σταματούν σε ένα πολύ πιο μικρο μέγεθος και ούτε οι ουρές είναι τόσο μεγάλες όπως των πατεράδων τους . θα ήθελα λοιπόν να ακούσω συμβουλές |
|
|||
|
|||
Τα θηλυκά διατηρούν σπέρμα από μια επαφή για έως και 3 γέννες. Μπορούν κάλλιστα να έχουν γονιμοποιηθεί μηνες πριν από κάποιο ψάρι στο pet shop. Επίσης μπορεί να εκδηλώνεται γονίδιο που φέρουν από τους προγόνους τους με κοντή ουρά. Εμένα ενώ δεν είχα καθόλου αρσενικά με μεγάλη ουρά μου βγήκε ένα με πολύ μεγάλη ουρά βεντάλια, snakeskin σώμα (σαν ζεβρολεοπαρδαλι) σχέδιο και χρυσαφί - κίτρινο χρώμα με βούλες.
|
|
|||
|
|||
αφήνω εδώ ένα λινκ με ένα άρθρο που είχα κάνει για τα guppies. Ό,τι απορίες έχεις εδώ είμαστε.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=99669 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές.. | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 04-04-13 09:41 |
συμβουλές | amangos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-04-11 07:20 |
Συμβουλές | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 28-05-07 07:32 |
Συμβουλές για guppies | Blanch | Ζωοτόκα | 22 | 03-08-05 01:33 |
Συμβουλές... | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 21-05-03 17:22 |