|
|
||||
|
||||
Αρχαριος στα αλατια με DIY 84lt
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Είδος ενυδρείου: nano προς Reef Τύπος ενυδρείου -διαστάσεις:60x40x35 DIY 6mm με extra clear τα 2 πλαινα και το μπροστινο Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο: 20 ημερες Συνολικά λίτρα: 84 Sump (ναι/όχι): οχι ( προς το παρων ) Skimmer: Fluval PS1 Φωτισμός: 2x24 t5 1 Ati Blue + & 1 marine 10000k( Θα αλαχτει με Ati coral +) Κυκλοφορία: Eheim pro 3 2275 1250lt\h Sicce wave maker 2000lt\h Υπόλοιπος εξοπλισμός (πχ όζον, UV κλπ): ¶λλες πληροφορίες: (πχ ύπαρξη refugium, chaeto, DSB, algae scrubber κλπ): Ρουτίνες συντήρησης (αλλαγές νερού, πρόσθετα κλπ): οχι ακομη αλλα θα γινεται 10λτ καθε βδομαδα ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Ιχθύες(είδη και αριθμός): 2 clown Ασπόνδυλα(είδη και αριθμός): Κοράλλια(είδη και αριθμός): οχι ακομη Soft corals: LPS: SPS: Ρουτίνες συντήρησης ιχθύων-κοραλλιών (τάισμα, πρόσθετα, αναπαραγωγή,fraging): 2 φορες την μερα και 1 μερα νηστεια Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι): οχι Ρουτίνα δόσεων( πόσο και πόσες φόρες την ήμερα): Ca: Mg: KH: Strodium: Iodium: Elements: ¶λλες παρατηρήσεις: ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά) Αλατότητα: 1023 PH: 8,1 api KH: 9 api ΝΗ3/NH4: 0 api ΝΟ2: 0 api ΝΟ3: 5 api PO4: Δεν εχω κανει Ca: Δεν εχω κανει Mg: Δεν εχω κανει Θερμοκρασία: 25 ¶λλες πληροφορίες για το σύστημα: Στο ενυδρείο εχουν μπει 8 κιλα νεκρος βραχος και 2κιλα ζωντανος , 8 κιλα νεκρος αραγωνιτης και 500γρ. ζωντανος βραχος στο φιλτρο . Το φιλτρο εχει αντιφωσφορο , ανθρακα και βιολογικο υλικο το οποιο σιγα σιγα θα το αφαιρω . Το συστημα θα φιλιξενησει ΜΟΝΟ ευκολα κοραλια και αν πανε ολα καλα μετα το καλοκαιρι θα αναβαθμιστουμε Δειξτε λίγο επιεικια !!!! Η πρωτη φωτο ειναι πριν απο 15 μερες το ενυδρειο εχει ξεθολωσει και τα ψαρια μπηκαν χθες αφου το επετρεπαν οι μετρησεις. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 03-05-17 στις 14:05 Αιτία: προσθηκη φωτο |
|
||||
|
||||
Καλή αρχή φίλε μου.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
καλη αρχη και απο μενα!! για οτι θες εδω ειμαστε!!!
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστώ πολυ !!!!
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες Θανάση στην θαλασσινή μας παρέα!
Πανέμορφος ο νεοσύστατος ύφαλος σου, ειμαι σίγουρος για την επιτυχημένη ωρίμανση του! |
|
||||
|
||||
καλως σας βρηκα και απο την αλλη πλευρα
|
|
||||
|
||||
Καλή αρχή κ από μένα Θανάση.
|
|
||||
|
||||
Μπήκαν και τα πρώτα κοραλακια σήμερα!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Νίκο -Voas για τα υπέροχα δωράκια του . Αύριο με τα φώτα θα βάλω και φώτο. Νίκο σε υπερευχαριστω οχι μόνο για τα δώρα σου αλλά για τις πληροφορίες που μου έδωσες, ακόμη θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γνώρισα έναν πραγματικό χομπιστα με ήθος και αγάπη γι αυτό που κάνει. Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 05-05-17 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Και οι φώτο
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα, βρισκόμαστε στο στάδιο που ξεκίνησε η διατομικη, παρατηρώντας όμως το ενυδρείο σε ένα βραχακι μόνο έχουν βγει κάτι μωβ σαν τριχες κοντές. Είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ?
|
|
||||
|
||||
Να εισαι καλα φιλε Θανάση και εγω χάρηκα που τα είπαμε απο κοντά!
Μια χαρά ειναι το ενυδρείο,σιγα σιγα βρίσκει τον ρυθμό του! Εαν οι τριχιτσες ειναι κοντές και κόκκινες τότε πιθανόν ειναι κυανό,μην σε ανησυχεί θα κανει τον κύκλο του,εαν εξαπλωθεί ή εμφανιστεί σε αλλα σημεία,τότε το συζητάμε παραπέρα! αν θέλεις διάβασε και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=94691 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα αλατια!! | toliss30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-04-15 12:01 |
νεος στα αλατια | odin79 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 09-05-08 14:38 |