|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
περι τροφων..
ξερει καποιος να μου πει για τις τροφες της JBL αν ειναι καλες?συγκεκριμενα αυτες που ειναι για κιχλιδες?
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω για τις κιχλιδοτροφές, αλλά οι υπόλοιπες τροφές της, όπως και τα αυγά αρτέμιας της συγκεκριμένης εταιρίας, είναι από τα
καλύτερα που έχω δοκιμάσει και χαίρουν πολύ μεγάλης εκτίμησης, κυρίως στο εξωτερικό. Εδώ μας πουλάνε κυρίως τροφές των 2 πιο γνωστών εταιριών, οι οποίες είναι πράγματι καλές, δεν είναι όμως οι μόνες καλές τροφές, υπάρχουν κι άλλες. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Η σχέση τιμής και ποιότητας τους είναι πολύ καλή.
Σαφώς υπάρχουν και καλύτερες με περισσότερα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες (turbo δηλαδή) αλλά είναι πιο ακριβές. Αν έχεις κατανάλωση είναι μια πολύ καλή λύση, έχουν και καλή ποικιλία. Προσωπικά βρίσκω τη Spiroulina και το Novo Malawi πολύ βολικές προτάσεις για την εβδομαδιαία δίαιτα τους, μαζί με άλλες βέβαια και τις αγοράζω συστηματικά. |
|
||||
|
||||
ωραια!ευχαριστω πολυ παιδια!
|
|
|||
|
|||
σου προτεινω ανεπιφυλακτα να παρεις την dr.bassleer's food ειναι απο τις καλυτερες τροφεσ
------------------------- επισης καλο ειναι να ταιζεισ σπυρουλινα σαν συμπληρωματικη διατροφη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη djstemma : 25-11-09 στις 13:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι TDS... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-13 17:56 |
περι ρακορ | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-05-06 09:37 |
Περι σιλικονης | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 26-03-06 23:19 |
Περι Τ5/Τ8/PC ..... | Discos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-09-05 22:17 |
Τι 'μαρκες' κατεψυγμενων τροφων ειναι καλες? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 27-02-05 14:03 |