|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
...Για ρίξτε μια ματιά!
Πριν από λίγο καιρό είχα παρουσιάσει το ενυδρείο μου με κάποιες λεπτομέρειες της κατασκευής και κάποιες φωτογραφίες, όπως ξέρετε. Τώρα, μετά από αρκετές αλλαγές που έγιναν κυρίως στο εσωτερικό, σας
παρουσιάζω μια σειρά φωτογραφιών, για τις οποίες «υπευθυνος» είναι ένας παιδικός φίλος και νυν συνεργάτης, ο Βαγγέλης Αραγιάννης. Τον ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να σας αρέσουν!
|
||||
|
||||
ομορφα ψαρια-ωραιες φωτο...να σου ζησουν..!!!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο......αλλά με τις διατροφικές ασυμβατότητες Haps & Mbuna πως θα τα καταφέρεις ?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαχααχα |
|
||||
|
||||
Ομορφο ενυδρείο, όμορφα ψάρια, μπράβο...
Γιατί δε μένεις όμως μόνο σε mbuna να το κάνεις τέλειο?
|
||||
|
||||
Τεραστια βελτιωση....... Μπραβο σε σενα και τον φιλο σου.... Ειδες πως εσπασε η μονοτονια του προηγουμενου στησιματος..... Προσεχε μην ακουσεις κανενα απο τους εξυπνακηδες εδω μεσα και βαλεις φυτα...... Rock Rules!!!!!
|
||||
|
||||
Πες οτι δεν τα πας καλα με τα φυτα και ασε τα rock rules, αμα ηθελαν κλαδεμα οι βραχοι θα το εριχνες στα barebottom!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|