|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Orinoco river
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.
Εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να αλλάξω την ψαροσύνθεση του ενυδρείου μου. Επέλεξα μερικά ψάρια που μου αρέσουν και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για μια σωστή ψαροσύνθεση. Apistogramma macmasteri Carnegiella marthae - Blackwing hatchetfish τα έχω ήδη Copella nattereri - Spotted tetra Dicrossus filamentosus - Chessboard cichlid Elachocharax pulcher Ernstichthys anduzei Geophagus grammepareius Geophagus taeniopareius Heterocharax virgulatus Hyphessobrycon albolineatum Hyphessobrycon epicharis Hyphessobrycon sweglesi - Red phantom tetra Mesonauta egregius Mikrogeophagus ramirezi - Ram cichlid Paracheirodon simulans - Green neon tetra Poecilocharax weitzmani - Black morpho tetra Priocharax ariel Pterolebias hoignei Synaptolaemus cingulatus |
|
|||
|
|||
Καποια απο αυτα ειναι μονο wild caught να ξερεις...
|
|
|||
|
|||
Το γνωρίζω αυτό... και εάν εννοείς για το κόστος αγοράς δεν με απασχολεί (σε λογικά πλαίσια)
|
|
|||
|
|||
Το θεμα δεν ειναι τα χρηματα αλλα αν παρεις ενα ψαρι απο την φυση και τα αλλα ειδη που θα βαλεις πρπει να ειναι επισης απο την φυση...Εγω εψαξα για Poecilocharax weitzmani αλλα δεν τα βρηκα στην θεσσ..στην αθηνα μαλλον θα τα βρεις..
|
|
|||
|
|||
Όταν γίνει η επιλογή των ψαριών θα ψάξω να δω εάν θα είναι άγρια ή όχι.
Απλά περιμένω από τους γνώστες μια καλή σύνθεση |
|
|||
|
|||
Κανείς???
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
Mekong River Delta - Light brackish water | Dimis | Ενυδρεία Υφάλμυρου νερού | 19 | 01-02-12 20:24 |
Southeastern Asia river tank | neos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 20-01-12 19:50 |
250 lt Biotope UPEMBA LAKES & LUALABA RIVER - KONGO | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 21 | 24-02-09 14:59 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |