|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
3D Background big time!
Διαβάζοντας πάρα πολλά ποστς, κατάληξα στην τεχνική που θα προτιμήσω για να φτιάξω το πρώτο μου 3D background.
Θα ακολουθήσω κυρίως αυτές τις οδηγίες καθώς είναι ίσως η καλύτερη λύση για να αποφύγεις τσιμέντα αλλά και άλλα βαριά υλικά τα οποία ίσως με τον καιρό χαλάσουν. Αυριο θα πάρω σβάρνα τα μαγαζιά που πουλάνε υλικά οικοδομών να δω τιμές για υαλοβάμβακα και ρητίνη και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι σχετικά με τις μπογιές . Τι θα πρέπει να προσέξω? ουσιαστικά με ποιο κριτήριο θα επιλέξω μπογιά . Το εγχείρημα θα είναι μεγάλο καθώς οι διαστάσεις του ενυδρείου μου είναι 180χ60χ80, όποτε όποιος έχει σχετική εμπειρία και προτάσεις... παρακαλώ!!!! |
|
||||
|
||||
μια διευκρινηση,δεν θες υαλοβαμβακα αλλα υαλουφασμα.ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα.μην παρεις υαλοβαμβακα δηλαδη.μπορεις να το βρεις (ενα μερος που ξερω)στη neotex στο κεντρο.(αθηνα)μπορω να σου βρω διευθυνση αν θες αν και βλεπω εισαι στο ηρακλειο...
|
|
||||
|
||||
Βασικά εσύ πας για πολυεστερικό φοντο. Δεν είναι υαλοβαμβακας και ριτηνη απλα...
|
||||
|
||||
υαλουφασμα λοιπόν.. μάλιστα.... πιστεύω πως θα βρώ ηράκλειο...
την ριτήνη πως να τη ζητήσω? |
|
||||
|
||||
ε ενταξει δεν γεννιεται κανεις να τα ξερει αυτααλλα ειναι "ιστορια" να το ξερεις.εμπλεξα κιεγω καποια στιγμη με ανθρακονηματα κλπ που εχουν καπως παρομοια διαδικασια και ειναι ψιλομανικι.φυσικα αν ψαχτεις κατι θα κανεις αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα πολυουρεθανη κλπ για τετοια δουλεια...η ακομα και φελιζολ dow.
------------------------- εκει που θα βρεις υαλουφασμα 99% θα εχουν και τις ρητινες που θα χρειαστεις.σιγουρα θα μπορουνε να σου πουνε.ειναι και το θεμα της τοξικοτητας που πρεπει να προσεξεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 18-01-12 στις 01:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
99% δεν έχει τοξικότητα αφου στεγνωσει. Εγώ ποιο πολύ θα φοβομουν αυτό που λέει για την μπογιά σε spray...
Επίσης πρέπει να το κάνεις σε εξωτερικό χώρο διότι βρωμοκοπάει και δεν είναι οτι καλύτερο να το εισπνέεις οταν στεγνωνει... Παντως πολυ κόπος για κατι που μπορείς ευκολα να κάνεις με 2-3 ρίζες. Εγώ δεν θα το έκανα αυτο!
|
||||
|
||||
αυριο φουλάρουμε...
απο δευτερα φυτάκια.... απο τεταρτη ψαράκια... σε δυο μήνες φωτογραφίες ξανά.... |
|
||||
|
||||
άντε να μπει το νερό να δούμε τη ψάρια πιάνεις
|
|
||||
|
||||
φιλε με το αμαξι θα ερθω γιατι πρεπει να φερω και το νερο απο το αλλο ενυδρειο.. οποτε θα σου φέρο το φίλτρο.. κάνε τα κουμάντα σου για να το πάρεις... ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε μηχανη... οπότε μπορεί να το πάρεις χωρίς κουτα
(π.σ. δεν εχω σωλήνες) |
|
||||
|
||||
έχω ένα tank bag πιστεύω να το χωράει μέσα. σωλήνες θα βρούμε
|
|
||||
|
||||
και όπως είχαμε πει... να και οι φωτος
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Time controller | Genirous | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 10-04-07 22:27 |
Siesta time | gsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-11-06 14:36 |
First time! | CHRISTOS222 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 111 | 10-10-06 16:27 |