|
|
||||
|
||||
Αντιπροσωπεία Dennerle στην Ελλάδα;
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αντιπρόσωπος Dennerle στην Ελλάδα;
Θέλω να αγοράσω: Dennerle Nano Filter Modul και Dennerle Nano Filter Extension και δεν μπορώ να τα βρω σε κανένα eshop στην Ελλάδα.
|
||||
|
||||
Απο όσο ξέρω επίσημη αντιπροσωπεία δεν υπάρχει...Αλλά αν μιλήσεις με κάποιο απο τα καταστήματα που εμπορεύονται την συγκεκριμένη μάρκα, λογικά θα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε επόμενη παραγγελία...Διαφορετικά παραγγέλνεις online απο κάποιο κατάστημα σε Γερμανία πχ..
|
|
||||
|
||||
Ναι, από Γερμανία έχω κάνει άπειρες παραγγελίες απλά το κόστος και των 2 προιόντων είναι στα 15¤ και τα μεταφορικά είναι άλλα 15¤, οπότε δεν αξίζει τον κόπο.
|
||||
|
||||
Το aquariumshop φέρνει Denerle σιγουρα. Yπαρχει και το Aquasabi. de αλλα οντως χτυπαει στα μεταφορικά ( αλλα έρχονται γρηγορα) εαν μοιραστείτε με καποιο τα μεταφορικά αξιζει.
|
||||
|
||||
Τους έστειλα email (aquariumshop ) να ρωτήσω αν μπορούν να τα παραγγείλουν.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καρχαρίας στην Ελλάδα; | arklaga2525 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 56 | 16-06-18 13:40 |
Που μπορώ να το βρω αυτό στην Ελλάδα; | mathaios81 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-12-11 11:11 |
Ο Jorg Stendker στην Ελλάδα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 23-11-09 13:06 |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
Ο Laif DeMason στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 25-05-08 09:41 |