|
|
||||
|
||||
Εύρεση Σιλικόνης
Λοιπον μετα απο παρα πολλες ωρες αναζητησης σε παρα πολα μαγαζια βρηκα μαγαζι στον Πειραια που εχει συλικονη ΜΟΝΟ για ενυδρεια.
AQUA - SILICONE αυτη ειναι Αφοι Δασκαλακη: Ελ.Βενιζελου 44 Πειραιας Τηλ: 210 4113928 / 210 4123415 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 13-02-06 στις 13:57 |
|
||||
|
||||
Aqua Silicone και στο Παγκράτι...
Επίσης μπορείτε να τη βρείτε και στο Παγκράτι:
Αγ. Φανουρίου 4 Παγκράτι ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Χρώματα/σιδηρικά Τηλ.: 2107017087 & 2107010939. 5 ευρώ το τεμάχιο, με σήμα ενυδρείο...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 13-02-06 στις 12:58 |
|
||||
|
||||
στη θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που θα την βρούμε?
|
|
|||
|
|||
Για Βορεια προαστια, θα την βρειτε στο Χρωματοπωλειο "Μπαμπης", στη Λ.Ηρακλειου στο Ν.Ηράκλειο, ακριβως απεναντι απο το Δημοτικο Cinema "3 Αστέρια".
|
|
||||
|
||||
Στην Θεσσαλονικη θα βρειτε σιλικονη καταλληλη για ενυδρεια στο Praktiker Με το ονομα Profi 4000 και την επισημανση 100% καθαρη σιλικονη. στα 2,60€ !!! και σε μαυρη και σε διαφανη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Η profi 4000 υπάρχει και στα Καρφούρ.
Οσοι περνάνε από Μεσογείων στην Αγ.Παρασκευή ο Μαλλάς έχει της Den Braven +- 3,5euro.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
Καλημέρα προς όλους,
Ετοιμάζω παραγγελία σιλικόνης LOGO 1000, ενδιαφέρεται κανείς?
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
Ενδιαφέρομαι εγώ, όμως για 3 σωληνάρια μόνο (Μακράς λήξης).
|
|
|||
|
|||
Πόσο μακράς δηλαδή?
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
Να λήγει μετά το τέλος του 2008
|
|
||||
|
||||
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ.. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΜΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΗΣ BISON ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΛΛΕΣ.. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 5,20€ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ..
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω ΜΑΥΡΗ ενυδρειακι σιλικονη?δεν μπορω να βρω πουθενα
------------------------- ???????//// Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 22-12-10 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επισης bison εχει στα Leroy merlin...
|
|||
|
|||
η profi 4100 βγαινει σε μαυρη ?
|
|
|||
|
|||
...την εχω παρει σε διαφανη και σε μαυρη.Νομιζω επισης οτι υπαρχει και σε μπεζ.
|
||||
|
||||
Επειδή το έχω κοιτάξει πρόσφατα ισχύει απλά έχει μόνο την διάφανη...
4,79 ¤/280 ml Έχετε βρει πουθενά μαύρη(γιατί θα είναι η πρώτη μου κατασκευή) κοντά σε Αμπελόκηπους; Όχι μόνο bison, οποιαδήποτε... |
|
||||
|
||||
Δεν υπάρχει... Μόνο ενας τζαμάς μου είπε οτι μπορεί να μου φέρει κουτα (νομίζω 25 σωληνάρια)...
|
||||
|
||||
Κανε ένα τηλεφώνημα στο aquario.gr μήπως έχουν μιας και κολλάνε και ενυδρεία
|
||||
|
||||
http://www.dialinas.gr/product_detai...rdID=500398446
Πήρα αυτή την σιλικόνη γράφει πάνω για ενυδρεία την έχει δουλέψει κανείς;;;
|
||||
|
||||
αυτο που εδωσες το λινκ εχει αυτα τα χαρακτηριστικα
Χαρακτηριστικά - Ιδιότητες:Δεν περιέχει σιλικόνη, ακρυλικό, διαλυτικά υλικά, P.V.C., και ισοκυανίτες. Το στέγνωμα της TURBO-FIX κόλλας εξαρτάται από το πάχος του αρμού, την επικρατούσα υγρασία αέρα και τη θερμοκρασία. (Θερμοκρασία επεξεργασίας είναι +5ο C μέχρι +30ο C). Ο ελαστικός σύνδεσμος και η στεγανοποίηση που δημιουργείται απορροφά ακούραστα κραδασμούς, ταλαντώσεις και δονήσεις. Η στερεοποιημένη μάζα της κόλλας, παρουσιάζει την ακόλουθη αντοχή: Καλή*σε νερό, αλειφατικούς διαλύτες, αραιωμένα ανόργανα οξέα και άλατα, λάδια και λίπη. Λιγότερο καλή* σε αρωματικούς διαλύτες, συμπυκνωμένα οξέα, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες. Έχει μακροχρόνια αντοχή σε γήρανση, διάβρωση και σαπίσματα χωρίς να μαζεύει μύκητες και βακτηρίδια. Αντέχει σε θερμοκρασία από –30ο C έως +90ο C. ( μέχρι και +200ο C για λίγο). Το βάψιμο θα πρέπει να γίνεται πριν από το στέγνωμα της κόλλας. οποτε καταλαβαινεις.......... |
|
||||
|
||||
Δεν κάνει δηλαδή;
|
||||
|
||||
ειναι κολλα φιλε μου δεν ειναι σιλικονη τουλαχιστον ετσι γραφει!!!!
|
|
||||
|
||||
Μαύρη σιλικόνη (LOGO Acetoxy 1000) ενεργειακή, βρήκα σε ένα petshop εδώ στην γειτονιά. Στα 9 ευρώ τα 280 ml. Δεν με έψησε και πάρα πολύ η τιμή της οπότε ψάχνοντας την βρήκα σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη στα 3.1 ευρώ με άλλα 3 ευρώ τα μεταφορικά. Μου φάνηκε λογικότερη η τιμή της.
Κόλλησα ένα 115 λίτρα με αυτή. Φάνηκε να δουλεύει καλά άλλα το άφησα μόνο 2 μέρες γεμάτο και το ξεκόλλησα ( πρώτο κόλλημα - ψιλό επικ αποτυχία ). http://www.agora-zw.gr/products/3221...f=bestprice.gr ( αν δεν επιτρέπεται το λινκ έτσι φάτσα κάρτα, συγγνώμη. ) Αποστολή με courrier και παράδοση μια - δυο μέρες μετά. Προσοχή δεν συγχωρεί λάθη όπως η διάφανη και οποιαδήποτε ατέλεια κάνει μπάμ. |
|
||||
|
||||
Φίλε μου και η orca που πήρα η οποία είναι καθαρά για ενυδρεία τα ίδια γράφει ότι δεν περιέχει σιλικόνη. Για. Ψάξτε σε παρακαλώ; Μήπως δεν κάνει και αυτή;
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Χρησιμοποιουσα παντα bison στα κοληματα και τωρα στα δυο τελευταια, μουφερε ενα φιλαρακι μια αλλη, ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ. Ομολογουμενως διστασα στην αρχη λεω θα κραταει κλπ...αποδειχτηκε οχι μονο ισαξια με την bison, αλλα πραγματικα διαφανης. Ειχα ενα παραπονο απτην bison οτι πρακτικα ηταν σχεδον ασπρη οταν στεγνωνε και οχι διαφανης. Και ειναι και ελληνικη. 5,5 ευρω την βρηκαμε.
|
|
||||
|
||||
aquarium munster orca
Τελικά πήρα αυτήν για να είμαι σίγουρος
|
||||
|
||||
ελπιζω μονο να μη πληρωσες το σωληναριο κανα 15αρι!!!!
|
|
||||
|
||||
20¤ το πλήρωσα δυστυχώς
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |