|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Δημήτρης Τ reef 300lt
Καλησπέρα στην παρέα .μετά από 2 χρόνια αναβολής έφτιαξα κ εγώ το reef μου.αφου έσπασε το 120 λτ στα καλά καθούμενα ,που είχα μέσα τα 20 κιλά βράχο για να το στρώσω, πήρα ένα 300 λτ κ άρχισα από την αρχή.λοιπον ενυδρειο 1 χ60χ55 ύψος με 10αρι ροντε .από εξοπλισμό έχουμε, σκιμμερ deltec 600 , κυκλοφορία με δύο κυκλοφορητες: tunze 6065 Μ 9075 controller κ jebao οw 25.αυτοματη αναπλήρωση water waves.θερμανση ένα 200αρι . ελεγκτή ένα elliwel που θα τοποθετηθεί όταν φτιάξω diy τα ανεμηστηρακια μου για την ψύξη.για σαμπ το σκέφτομαι ακόμα μιας κ βλέπω σιγά σιγά ότι είναι αναγκαιο, πάντως η αναμονή (τρύπα στο ενυδρείο ) υπάρχει.Eπισης θα ήθελα να φτιάξω κ δύο ριακτορακια για το άνθρακα αντιφωσφωρο το ένα ,κ μάλλον για βιομπελετ το άλλο ,γιατί στο mediabox δεν νομίζω ότι κάνουν κ πολύ δουλειά.Θα δείξει όμως θέλω να το μελετήσω περισσότερο.Αφου λοιπόν στρώθηκε το ενυδρείο έβαλα τα πρώτα μου ζωντανά. Ένα blue tang δύο κλοουνακια ένα χαβανεζο κ δύο γαρίδες.το φωτιστικό έρχεται από μέρα σ μέρα .
|
|
||||
|
||||
καλοτάξιδο!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν θα βάλεις καθόλου υπόστρωμα αραγωνητη? Φαίνεται λίγο άδειο προσωπικά και μη φυσικό. Αν θα βάλεις αργότερα κοραλια και δεν αντανακλάται το φως σωστά λόγω μη ύπαρξης αραγωνητη δεν θα αναπτύσσονται με ωραία σχήματα. Τι φωτισμό επέλεξες? Καλή αρχή ...
|
|
|||
|
|||
Ναι για αρχή δεν θα βάλω αραγωνιτη,μιας κ μπορώ να το κάνω κ αργότερα.Γιατο άδειο πουλες νομίζω λογικό είναι μιας κ τώρα άρχισα.Δεν έχω εμπειρία στα θαλασσινά κ πιστεύω ότι βασικός λόγος που τουμπαρουν ενυδρεία είναι ο αραγονιτης κ ότι ..μαζεύει.Για φωτιστικό μια led μπάρα έχω παραγγείλει full spectrum . Ευχαριστώ για την ευχή.
|
|
||||
|
||||
μπραβο φιλε μου καλα ξεκινας. να σου ζησουν και τα ψαρακια,ενα χαβανεζο θελω να βαλω και εγω.
ο εξοπλισμος σου ειναι ενταξει . το φωτιστηκο σου δεν το ξερω. βασικα απο λεντ δεν ξερω,εγω ειμαι με τ5 καλα κανεις και δε βαζεις αραγονιτη.αν ξεκηναγα τωρα ουτε εγω θα εβαζα. οσο για το σαμπ σε αυτα τα λιτρα νομιζω ειναι απαρετητο. βαλτο στο προγραμμα.ολα απο εξοπλισμο θα πανε εκει και μπορεις να βαλεις και χαετο.ναι θα χρειαστεις ριακτορες αντιστροφη οσμοση εχεις;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσύνθεση για 300lt | GiannisK14 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 16 | 27-05-17 12:31 |
cube 300lt | golf4470 | Reef | 398 | 21-12-16 17:50 |
Σύνθεση σε malawi 300lt 1.20m | cgmaknitsos | Malawi | 6 | 11-10-16 13:27 |
Malawi 300lt με Saulosi! | andy1976 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 31-12-15 08:08 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |