|
26-01-13, 15:38 | #1 |
το παπαγαλοψαρο γεννησε αυγα. τι πρεπει να κανω;
26-01-13, 15:38
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
καλησπερα. εχω ενα ενυδρειο περιπου 100L και μεσα φιλοξενω ενα Oscar (το εχω περιπου 3,5 χρονια) και ενα παπαγαλοψαρο ριγέ (αυτο το εχω 1,5 χρονο περιπου) και χθες παρατηρησα οτι το παπαγαλοψαρο εκανε αυγα και καθετε συνεχεια απο πανω τους και ειναι επιθετικο προς το Oscar.
Επισης τωρα τελευταια εμαθα οτι τα παπαγαλοψαρα ειναι υβριδια και επαθα πλακα... οταν το αγορασα κανεις δεν μου ειπε τιποτα. Το θεμα ειναι τι πρεπει να κανω σχετικα με τα αυγα? ειναι γονιμοποιημενα ή οχι? υπαρχει περιπτωση να διασταυρωθηκε με το Oscar? Δεν ειμαι και πολυ εμπειρος με τα ενυδρεια |
|
Εμφανίσεις: 6470
|
|
||||
|
||||
Λίγο δύσκολο να είναι γονιμοποιημένα, η απόφαση δύσκολη γιατί είναι μεν υβρίδια αλλά από την άλλη είμαστε και οπαδοί του υγρού στοιχείου... ίσως ένα συφωνάρισμα του βυθού
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σε ποσες μερες θα καταλαβω αν ειναι γονιμοποιημενα? |
|
||||
|
||||
Μην κάνεις τίποτα, δεν είναι γονιμοποιημένα (ευτυχώς).
|
||||
|
||||
κριμα παντως γιατι το βλεπω το κακομοιρο και τα προσεχει συνεχεια...
|
|
||||
|
||||
Λογικά σε 2-3 μέρες θα αλλάξουν χρώμα και σε περίπου μια εβδομάδα θα τα φάει (αν δεν είναι γονιμοποιημένα πράγμα πολύ πιθανό).
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες παραλιας...τι πρεπει να κανω?? | Despina | ¶λλα ζώα | 6 | 25-10-11 23:41 |
τι πρεπει να κανω??? | Nikos95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 20-11-08 15:38 |
εξωφθαλμια τι πρεπει να κανω | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 15-05-07 08:58 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
Βοηθεια! Βρηκα αυγα! τι να κανω?? | afrodite | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 08-05-04 03:15 |