|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Διακοπή Ρεύματος μέχρι και 8 ώρες, τι κάνω?
αύριο στην περιοχή μου - νότια προάστια θα υπάρξει διακοπή μέχρι και 8 ώρες απο ΔΕΗ. συνηθως η διακοπή είναι γύρω στις 3-4 ώρες, απλά η ΔΕΗ κολλάει το χαρτάκι γιατι καμμια φορά μπορεί και να τις συμπληρώσει.
έχω ένα ενυδρείο 72 λίτρων με μονομάχο. απο την στιγμή που θα γίνει διακοπή και το φίλτρο θα σταματήσει να δουλευει τι κάνω? θα αντέξει το φίλτρο τόση ώρα χωρίς ρεύμα? πρεπει να βάλω οποσδήποτε αεραντλια με μπαταρία (είναι ακριβές?) η μπορώ να κάνω μια αλλαγή νερού και απο κει και πέρα να περιμένω να επανέλθει το ρεύμα? επίσης είναι και το θέμα του θερμοστάτη αλλα ευτυχώς το σπίτι έχει καλη θερμοκρασία. |
|
||||
|
||||
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έχεις θέμα κάνε την αλλαγή και περίμενε
Καλύτερα ομως περιμενε και την γνωμη των άλλων... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν υπάρχει πρόβλημα ανησυχίας όμως.
|
||||
|
||||
με ενα μονομάχο σε αυτα τα λιτρα δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα..μην ταίσεις κιολας...
για αεραντλια μπαταρίας πολυ φθηνη ψάξε στο petsupermarket.gr |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αλλαγές κάνω συνήθως κάθε βδομάδα γύρω στις 6-7 μέρες. οπότε το αφήνω όπως είναι και περιμένω να επανέλθει το ρεύμα. τα βακηρίδια απο το φίλτρο δεν θα χαθούν φαντάζομαι για τόσες ώρες? ------------------------- καλησπέρα τάσο - ευκαιρία να κάνει και διαιτα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 24-04-13 στις 23:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Όχι, δεν κινδυνεύουν.
|
||||
|
||||
ευτυχώς γιατι την είχα την αγωνία μου για τον ψάρι μου
ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
μοδα εγινε με τις 8ωρες διακοπες?
Πριν δυο βδομαδες ειχαν κανει εδω... Κανενα απολυτως προβλημα. Εγω το μονο που ειχα ανησυχησει ηταν η θερμοκρασια -κι ειναι το μονο που πρεπει να σε ανησυχει- αλλα ενταξει δεν εκανε τρελη βουτια. Αν ηταν χειμωνας πιθανο να σκεπαζα με κουβερτες η και παπλωμα
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
|||
|
|||
Διακοπή Ρεύματος μέχρι και 8 ώρες, τι κάνω?
Επρεπε να βαλουμε ενα λινκ στο παιδι με παρομοιο θεμα να το διαβασει...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπή ρεύματος | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 11-10-08 22:22 |
Διακοπή ρεύματος | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-12-07 09:52 |
Sos,Διακοπή ρεύματος.... | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 27-04-07 10:57 |
Διακοπή ρεύματος.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-07-06 22:43 |
Διακοπή ρεύματος | HellRazer | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-02-04 21:01 |