|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Οι προετοιμασιες ξεκινησανε, το σαββατο στην εκθεση στηνουμε γυψοσανιδες!Ελατε!
Προετοιμασια περιπτερου Σαββατο 24/1 - Γυψοσανιδες
Αυτο το σαββατο θα δουλεψουμε γυψοσανιδες οποτε οσοι θελουν να ερθουν να μεινουνε συντονισμενοι για να μαθουν τι ωρα θα ειμαστε εκει. Παρακαλω τα μελη του Συλλογου να ενημερωνονται απο το φορουμ του συλλογου, διοτι εκει υπαρχουν περισσοτερες λεπτομερειες και πιο συχνη ενημερωση, ευχαριστω! Αυτο το σαββατοκυριακο θα εχουμε μεγαλη δραστηριοτητα, και χρειαζομαστε οσους μπορουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Σαββατο 8 η ωρα το πρωι, παραλαμβανουμε υλικα και ξεκιναμε εργασιες.
Παραλληλα, θα γινεται και η μεταφορα των ενυδρειων και των βασεων τους. Χρειαζομαστε ατομα, γι'αυτο δηλωστε...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
KOSTASKICH
ΠΡΩΤΟΣ -ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
|
|
|||
|
|||
Για κυριακη παρων.
|
|
||||
|
||||
Εννοείται παρόν όπως και ο Paco.
------------------------- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 22-01-09 στις 22:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Σαββατο θα αργησω γιατι με τρεχει η γυναικα .....Κυριακη ομως θα ερθω πιο νωρις.....Μιχαλη αν δεις οτι αργω παρε κανενα τηλ.....
|
||||
|
||||
Εγώ το αλλο σαβ/κο...
Αυτο με εχει κλεισει η αλλη!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |