|
|
||||
|
||||
εγινα μπαμπας ?
σημερα μολις γυρισα απο την δουλεια ειδα αυτο .... το ενα hemichromis μου πισω κολλημενο στο τζαμι και να διωχνει ολα τα αλλα ψαρακια απο την περιοχη του και οπως μπορειτε να δειτε απο την φωτογραφια αν διακρινεται καλα πανω στο τζαμι υπαρχουν αυγα εκτος αν κανω λαθος!!!
|
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν αυγα ειναι,καλα εσυ μου ελεγες πριν σε αλλο ποστ οτι εχεις μονο 2 μεσα τωρα λες οτι εχεις και αλλα ,,?
Τωρα προσεχε να δεις αν ειναι πιασμενα δηλαδη αν ο αρσενικος πηγε και τα γονιμοποίησε ,αν δεν ειναι παισμενα αυριο το πολυ μεθαυριο δεν θα υπαρχουν. Θα στα φανε ,αν εχεις τελικα και αλλα ψαρια μεσα θα τα φανε αυτα. |
|
||||
|
||||
σου ειχα πει οτι εχω 3 αν θα δεις τα προιγουμενα post αρα τωρα περιμενω δεν κανω κατι σωστα;
|
|
||||
|
||||
πρεπει να εχεις 2 θυληκα και ενα αρσενικο ,,δες αυτο που παει στα αυγα ,ειναι σκουρο μπορνω χρωμα ,,??και το αλλο κατακοκινο,,,το 3 εχει θολα τα χρωματα του. δες και πεσμου.
|
|
||||
|
||||
τα δυο ειναι ακριβως ιδια οπως η δευτερη φωτογραφια με την κοιλια και το κεφαλι απο κατω κοκκινο και το αλλο ειναι σκουρο δεν εχει χρωμα ειναι η πρωτη φωτογραφια μπροστα απο τα αυγα μενει το ενα απο τα δυο κοκκινα
|
|
||||
|
||||
καλη επιτυχια!!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα απο labidos!Επιτελους μπαμπας! | gramm.n | Malawi | 3 | 20-08-09 20:29 |
εγινα πατερας!! | axinos | Ζωοτόκα | 13 | 10-04-09 21:10 |
ΕΓΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ | kakouras | Ζωοτόκα | 13 | 04-03-09 21:10 |