|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
deep amazon
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 170 x 55 x 70 Όγκος: 654 Λίτρα Φυτά: κρυπτοκορινες Ψάρια / ¶λλα είδη: 11 σκαλαρια, 30 ροδοστομοι, 7 cory albino, antentome helena Διακοσμητικά υλικά: χαλαζιακη αμμος, ριζες απο πλατανι Φόντο: αφισα μαυρη Φωτισμός: 4 led spot Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Διατροφή ψαριών: tetra min menu, tetra min pro crisps, tetra pro colour, tropical supervit, tropical supervit granulat Φιλτράρισμα: 2 eheim 2075 Θέρμανση: jagger 250watt - jagger 300watt Θερμοκρασία: 29 βαθμοι Ψύξη: 8 ανεμιστηρες xilence red 80mm Λίπανση: seachem flourish, seachem flourish iron Παροχή CO2: Όχι Αλλαγες νερού: 200 την εβδομαδα με χρηση τυρφης σε βαρελι Ταισμα: 3 - 4 φορες την ημερα Παράμετροι: pH:6 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 |
|
||||
|
||||
Ενυδρειαρα!!!Πρωτη φορα με ενθουσιαζει η αμαζονιακη μαυριλα...Μπραβο!!
|
||||
|
||||
Μου αρέσει ιδιαίτερα η "γλίτσα " που έχουν πιάσει πάνω τους οι ρίζες!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
ωραία η ενυδρείαρα σου
|
|
||||
|
||||
να χαιρεσαι την ενυδρειάρα σου φιλαράκι
|
|
||||
|
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
+
Τα σπάει!!!! |
|
|||
|
|||
Πανέμορφο να το χαίρεσαι!!!!!!!!!!!
Βάλε κ άλλες φωτο να πάρουμε λίγο μάτι ακομα...... |
|
||||
|
||||
Να 'στε καλα ρε παιδια, θα βαλω κι αλλες μολλις μου ερθουν τα αλτουμ
|
|
||||
|
||||
Αψογος αδερφε!
να χαιρεσαι και να ηρεμεις με την ενυδρειαρα σου! |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο! Δεν πρέπει να ξεκολλάς από αυτή τη γωνία του σπιτιού...
|
|
||||
|
||||
πολυ βιοτοπικο!!!!!! μπραβο φιλε!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110lt Αmazon | Tzane | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 12-09-13 02:01 |
Amazon!!! | aquadominus | Αμαζόνιος και περίχωρα | 15 | 08-02-13 16:08 |
Amazon - 200lt | nieous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 12-11-12 15:25 |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
A little fish in deep water - jewel of the rift | mikenuke | Tanganyika | 17 | 06-06-05 16:50 |