|
|
||||
|
||||
Αντε να δούμε
Απόψε χάζευα τις ψαρούκλες μου (τι ασυνήθιστο) και σκάει μύτη στο τζάμι ένας μπομπιρας, συναγερμός, πιάνω ένα πλαστικό ποτήρι και μπλουμ μέσα, σιγά μη τον έπιανα, χώθηκε στις βαλισνέρειες , κοιτάζω δίπλα και άλλος, τσουπ στις βαλισνέρειες και αυτός, τώρα λέω τη κάτσαμε, όντως δεν πιάνονται με τίποτα, και ανοίγω το φίλτρο , να και άλλοι εκεί μέσα, μη τα πολυλογώ έπιασα 6 μέσα από το φίλτρο, επιτόπου στήσιμο το 30αρι, φιλτράκι, ελαφρόπετρα σφουγγάρια απο τα συννεφάκια (έχω πάντα έτοιμα για τα μικρά φιλτρακια) και μπλουμ τα ψαράκια μέσα, αντε να δούμε, φέτος θα σώσω κανένα ;
|
||||
|
||||
Τακη ελπιζω να τα καταφερεις! Μετα περιμενω παρουσιαση diy λιμνη στην ταρατσα.
|
||||
|
||||
Δύσκολο αυτό βρε Στέφανε, θα χαρίσω όπως φαινεται όσα καταφέρω να μεγαλώσω, αλλά θα κρατήσω και 1 - 2 , θέλω να έχω από δικιά μου γέννα
|
||||
|
||||
Τακη να σου ζησουν τα νεογεννητα.
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Σταύρο
|
||||
|
||||
Μπράβο χαζομπαμπά
|
|
||||
|
||||
Κι εμενα εκει ειχαν φτασει. Με σκουπα βυθου τα τραβηξα απο το διαμερισμα της αντλιας.
|
|
||||
|
||||
Ρούφηξα σήμερα και με σκούπα και με λάστιχο τουλάχιστον 150 λίτρα νερό, άδειασα το μισό ενυδρείο, μόνο 1 έπιασα, και βλέπω τουλάχιστον άλλα 3 μέσα στο φίλτρο.
Συνολικά έχω πιάσει 9, αλλά μόνο 3 βλέπω και κυκλοφορούν, και με την αλλαγή βρήκα 2 νεκρά στο πάτο
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν Τακη δεν υπαρχει ωραιοτερο τρυπακι απ το να μεγαλωνεις δικα σου ψαρακια με το καλο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Καλη τυχη αυτη την φορα,τα παιδια σου σε εκαναν
περιφανο παλι χαζο χρυσοψαροπαππου,
|
||||
|
||||
Μπράβο να σου ζησουν
|
|
||||
|
||||
Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπόμπιρα
Και όταν με δει έρχεται μπροστά και κουτουλάει στο πλεξιγκλάς, και όταν δει τη τσιμπίδα με το φαΐ κάνει σαν τρελό Μερικών εβδομάδων μωρό , ίσως ούτε και μήνα να μην έχει κλείσει, και με έμαθε και έρχεται για φαγητό
|
||||
|
||||
Σκορδα Τακη γιατι ειναι και ωραιος ο μπομπιρας
|
|
||||
|
||||
να σου ζησει Τακη! ε, χρυσοψαρο είναι
|
|
||||
|
||||
Χθες το απόγευμα έκατσα και έβαλα φως στο aquaponic,
θαυμάστε τώρα τον μπόμπιρα που συνέχεια ψάχνει για φαγητό https://www.youtube.com/watch?v=jR4z...ature=youtu.be
|
||||
|
||||
Πανέμορφο το μικρο! Να τα χαίρεσαι Τάκη!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Στέφανε
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |